Milli takımda sol bek de oynamıştı sol beki de yedekler

Düzenli oynamak istemesini çok iyi oynuyorum, bence hiçbir zaman bizim ideal versiyonumuzun bankosu haline gelemeyecek ama rahatlıkla her sezon 1000-1500 dakika verebileceğimiz bir adam

Ben kariyer sonuna kadar burada kalsın kupalar kaldırsın ikonik bir isim olsun isterdim

Boeyi yeni sözleşmeye ikna etmek için mi çağırdın Erden baba, kaç boyutlu oynuyorsun bu satrancı sen?

Genoa'da Kiralık Evet. Bakalım, 22 numaralı forma dolu, yeni numara seçimi ne olacak.

Berkan iyidir iyi. Ama eyupu de göz ardi etmemek lazim. Cocukta işik var 2 macta oynadigi toplam 10dk da gösterdi

Bulbulu görduk dun 88dk. Gram umut vermedi mesela

Umarım belli bir taraftar kitlesinin takımda herkesin yıldız olmayacağını, böyle adamlarında sezon içinde çok lazım olduğunu anladığı bir 6 ay olmuştur...

Levent Tüzemen denen kadayıfın saçma sapan milattan kalma yorumları ile futbolcu asılmayacağını anladığı bir 6 ay olmuştur...

En azından işine saygısı olan, kendini salmayan biri. İkinci gelişinde başarılı olmasını çok isterim

Umarım belli bir taraftar kitlesinin takımda herkesin yıldız olmayacağını, böyle adamlarında sezon içinde çok lazım olduğunu anladığı bir 6 ay olmuştur...

Levent Tüzemen denen kadayıfın saçma sapan milattan kalma yorumları ile futbolcu asılmayacağını anladığı bir 6 ay olmuştur...

Oyle zaten, biz en basarili donemimizde de boyleydik. Ancak sadece kendisi degil, Midstjo'de boyleydi, Dubois'de ki bu iki isim Berkan'dan cok daha iyi seviyede oyunculardir, buna Rashica'da dahil.

Geri
Üst Alt