Kendince haklı sebeplerle de olsa boyunun ölçüsünü alıp döndü, elimizi rahatlatacak ama işi zor.

genoa'da bile kadroya giremedi galatasaray'da ne işi var eleştirileri bana ezber geliyor. berkan galatasaray'da rotasyon oyuncusu genoa'nin ihtiyacı fark yaratacak oyuncuydu demek ki bekleneni karşılayamadı. gitmesini istemeyenler veya dönmesine sevinenler berkan'ı kurtarıcı olarak görmüyor. ihtiyaç halinde iyi bir yedek, takımın skoru tutmasında faydalı olabilecek bir oyuncu. torreia, mertens kalitesinde 8-8,5-6-10 numara neyse ihtiyacın alabiliyorsan al yine. berkan geldi kimse alınmasın denmiyor. ama böyle yedek oyunculara ihtiyacın var.

orda yaptığı antremanlar ve oynama hırsı ile iyi oynayacaktır.

Berkan yerine eyüp aydının oynamasını tercih ederim. Çalışkan topçu mücadeleci disiplinli onun dışında başka birşey beklememek lazım

Her yıl anadoluda yüzlerce oyuncu patliyor bu noktada berkan devreye girecek cunku ortalamanin ustunde bir orta saha ve avrupa deneyimi de cabası

Alanyasporun sag beki cok guzel patladı mı hemen berkan + 500k euro takası...

Trabzonsporun siyahi forveti patladı, patlayacak mı? Patlamadan hemen berkan hızlı bir sekilde devreye girecek

Sınır 12'ye indi hala lazım olacak. Asıl mavi kart olayı iptal olursa Demirbay baya gereksiz olacak.

Klişe olacak ama Berkana verilecek sure alt yapi oyuncularina verilsin daha iyi en azindan potansiyelleri var. Berkan ilk geldiginde bayagi umudum vardi ama gecen surede adam tolga cigerciye evrildi, tek farki daha duzgun pas verebiliyor bazen.

Genoa da tutunamamasi da feci bi durum, 3lü de daha iyi oynar dedim ama sure alamadi dogru duzgun, genoa ahım şahım bi takim degil, rekabete girdigi oyuncularda frendrup malinovski disinda ortalama adamlar. Son mac kanat oyuncusunu oynattilar ortada.

2li orta saha oynayacaksak bu herif kufur yemeye devam eder.

Çocuk iyi niyetli ama kabiliyeti çok sınırlı.
Bende iyi niyetliyim ama Galatasarayda oynayamam
tumblr_nhb8ckCtFh1rofflao3_1280.gif

Çok yeteneksiz öyle böyle değil. Canla başla mücadele ediyor ancak tek artısı bu kadar olur. Onun ötesine maç içinde oyunumuzu geliştirecek bir futbolcu değil. Eyüp aydının giyeceği forma süresi azalırsa berbat bir durum olur

Geri
Üst Alt