- 12 Haziran 2015
- 36.382
- 32.039
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı sınırı kalktıgında berkan futbolu çoktan bırakmış olur.Yabancı sınıri kalktigi an en gereksiz oyuncu olacak.
Sınır 12'ye indi hala lazım olacak. Asıl mavi kart olayı iptal olursa Demirbay baya gereksiz olacak.Yabancı sınıri kalktigi an en gereksiz oyuncu olacak.
Sınır 12'ye indi hala lazım olacak. Asıl mavi kart olayı iptal olursa Demirbay baya gereksiz olacak.
Çocuk iyi niyetli ama kabiliyeti çok sınırlı.
Bende iyi niyetliyim ama Galatasarayda oynayamam
Sivas maçında gol attı amaSınır 12'ye indi hala lazım olacak. Asıl mavi kart olayı iptal olursa Demirbay baya gereksiz olacak.
Uyuşuk topçu sevmiyom. Bana koşacak top sürecek dinamik topçu lazımSivas maçında gol attı ama
Bana da gol atacak adam lazımUyuşuk topçu sevmiyom. Bana koşacak top sürecek dinamik topçu lazım
Onu Icardinin ve çevresindekilerin yapması lazımBana da gol atacak adam lazım
Onun yapması gerekeni Demirbay yapıyorsa adamdırOnu Icardinin ve çevresindekilerin yapması lazım
Seninle baş etmek zor Sarper baksana adminin bile hakkından gelmişsinOnun yapması gerekeni Demirbay yapıyorsa adamdır