Koçum benim
Kocaman yürekli adam çok iyi oynadın seni çekemeyenlerin suratına tükür.
Galatasarayın saha içi neferi taktiği hatayı boşverdim gözlerim dolarak izledim.
Sana sezon başı kancıklık yapan tüzemen isimli fosile sövdüm durdum.
Helal olsun

Sol bek için çok ağır. Leverkusen falan gelse, o kanattan bir maçta 3 tane atarlar.

Emeği için sağolsun.

Zaha İcardi Tete
Berkan Torreira Demirbay
Barış Abdülkerim Davinson Kaan
Muslera

Böyle birşey düşünmüştüm aslında
Kaan 2-3 maç oynamaz bence. Sakat sakat oynuyor. Tete'nin oynayıp Kerem Mertens ikilisinin yedek kalması işini de mantıklı bulmadım. Bu ikisinin osuruğu bile Tete'den daha faydalı olur

Kaan 2-3 maç oynamaz bence. Sakat sakat oynuyor. Tete'nin oynayıp Kerem Mertens ikilisinin yedek kalması işini de mantıklı bulmadım. Bu ikisinin osuruğu bile Tete'den daha faydalı olur
Ya düşünüyorum da full kadro çıksak da zorlanırız gibime geliyor. Molde Kopenhag maçlarında ders cikaramamisiz. Ben sistem teknik taktik çok anlamam ama hocanın bu maç için taktikte degisiklige gitmesi lazım. Pro takımın karısına paf takımıyla çıkmış gibiydik bugün adamlar iki topta defalarca kaleye geldiler

Ya düşünüyorum da full kadro çıksak da zorlanırız gibime geliyor. Molde Kopenhag maçlarında ders cikaramamisiz. Ben sistem teknik taktik çok anlamam ama hocanın bu maç için taktikte degisiklige gitmesi lazım. Pro takımın karısına paf takımıyla çıkmış gibiydik bugün adamlar iki topta defalarca kaleye geldiler
Valla katılmıyorum. Boktan 1 ekiple oynadık. İlk golde soldaki boşlukları neydi öyle. Kopenhag'a karşı 10 kişi kalsak 15 dkda 2-4 olmuştu. Ben bir cacık göremedim bunlarda

Hic suç bulamam. Mevkisi degil bi kere. Ona ragmen sırıtmıyo pek. Toreyram o kafayi gol yapabilseydi 1 asisti de olacakti

Valla katılmıyorum. Boktan 1 ekiple oynadık. İlk golde soldaki boşlukları neydi öyle. Kopenhag'a karşı 10 kişi kalsak 15 dkda 2-4 olmuştu. Ben bir cacık göremedim bunlarda
Üçüncü bolgede çok rahat top indirip rahat rahat paslastilar canım sıkıldı. Kopenhag in çeyreği etmezler yine haklısın o kalite yok. Daha dk 20 bile olmamıştı sanırım bomboş adam 6 pastayken gitti şut çekti sol kanatları. Kaleciyle karşı karşıya kalıp Muslera'nın kafasına falan abandilar. Kopenhang affetmezdi

Son dk'larda uyuyup adam kaçırması hariç bir hatasi yoktu defansta ki kaç defa da adamların ayağından söktü aldı topu sağ sol farketmeden. Artı basit oynaması ve fantaziye girmemesi oyun kurulumuna katkı saglıyor, bunun yanında bir asistide maalesef boşa gitti. Angelo'dan 20 maçta böyle orta görmedik.

Neden bu kadar eleştiriliyor anlamadım. Gayet de yeterli performansı.

aksadığı pozisyonlar oldu ama çok iyi yaptığı işler de oldu, bi ara taraftar ıslıklayacak gibi geldi bana büyük rezillik olurdu

Nabsın birader gayet oynadı, 10 yıllık defansif bek gibi.

Çizgide çalım yediği pozisyon da sövsen yeri ama.

Geri
Üst Alt