Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.906
- 4.577
- 698
Saygi duyulacak performans veriyo solbekte. Garanti ve net paslarla cikiyo. Savunmayi aksatmiyo. Helal olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az Berkan'a kızıyorum yine de. Ben bu kadar bile oynamasını beklemiyordum. Top bizdeyken özellikle savunmadaki en güvenilir oyuncuydu. Top rakipteyken ve üzerimize üzerimize gelirken zorlandığı çok açık.Yav aynı maçı mi izledik. Mücadelesine okey hücumda yaptıkları da beklenin üstünde ama. Golde orta açtıran Berkan. Muslera'nın kafayla cikardigi topta uyuyan Berkan. Olmuyor savunmada barış da çok zorlanıyor. Skor aldığımız için üstüne gitmiyoruz ama savunmada aksiyorlar
Ben de kızmıyorum bence takdiri hakkediyor ben çok daha zorlanır diyordum hücumda falan baya iş yapıyor nefis kesiyor 6 pasa.En az Berkan'a kızıyorum yine de. Ben bu kadar bile oynamasını beklemiyordum. Top bizdeyken özellikle savunmadaki en güvenilir oyuncuydu. Top rakipteyken ve üzerimize üzerimize gelirken zorlandığı çok açık.
Senin bu ara ara gelen Torreira yeme işini napacaz?Nasıl yaparız bilmiyorum ama deplasman maçında orta saha oynamalı. Torreirayi iyi görmedim
Senin bu ara ara gelen Torreira yeme işini napacaz?
Torreira'yı kesip Berkan'ı oynattın hadi. Sol bekte kim oynayacak Köhn yok
Torreira oynamasın bir gör orta sahayı.Nasıl yaparız bilmiyorum ama deplasman maçında orta saha oynamalı. Torreirayi iyi görmedim
Zaha İcardi TeteSenin bu ara ara gelen Torreira yeme işini napacaz?
Torreira'yı kesip Berkan'ı oynattın hadi. Sol bekte kim oynayacak Köhn yok