Saygi duyulacak performans veriyo solbekte. Garanti ve net paslarla cikiyo. Savunmayi aksatmiyo. Helal olsun.

Sol bek olarak bakarsak kötüydü bence ama mevkisi olmadığı için birşey diyemiyoruz

Yav aynı maçı mi izledik. Mücadelesine okey hücumda yaptıkları da beklenin üstünde ama. Golde orta açtıran Berkan. Muslera'nın kafayla cikardigi topta uyuyan Berkan. Olmuyor savunmada barış da çok zorlanıyor. Skor aldığımız için üstüne gitmiyoruz ama savunmada aksiyorlar
En az Berkan'a kızıyorum yine de. Ben bu kadar bile oynamasını beklemiyordum. Top bizdeyken özellikle savunmadaki en güvenilir oyuncuydu. Top rakipteyken ve üzerimize üzerimize gelirken zorlandığı çok açık.

Ben Berkan'ı seviyorum. Her maç çıkıp mücadelesini veriyor. Sol bek oynaması kendi suçu değil.

Adam elinden gelen her şeyi yapıyor ve gayet iyi oynuyor. Arada kademe hatası yapıyor çünkü adam sol bek değil. Şu ana kadar gayet iyi oynuyor Angelino ve kazımcandan çok daha iyi

En az Berkan'a kızıyorum yine de. Ben bu kadar bile oynamasını beklemiyordum. Top bizdeyken özellikle savunmadaki en güvenilir oyuncuydu. Top rakipteyken ve üzerimize üzerimize gelirken zorlandığı çok açık.
Ben de kızmıyorum bence takdiri hakkediyor ben çok daha zorlanır diyordum hücumda falan baya iş yapıyor nefis kesiyor 6 pasa.

Barış ve Berkani orjin mevkilerinde faydalanmak yerine beke mahkum ettiğimiz için yönetime kızgınım.

Maden bulmuş gibi geldiler soldan. Ama kendisine kızamıyorum. Bu işin suçlusu bu kadar para harcayıp 2 transfer döneminde Avrupa eleme maçına sol beksiz ve sağ beksiz çıkmamıza sebep olanlardır.
Köhn'ü 250-500 bin euro daha ucuza almak için yapılan pazarlıklara ve sonra adını yazamamamıza değmiştir umarım.

Çok iyi mücadele etti. Gayet de iyi oynadı. Tebrikler. Bu çocuğun hep bir standardı var. Haksızlık ediliyor bence.

İyi oynadı ancak haftaya sol bekte barış oynamalı, spartanın gol atan zenci sağ açık oyuncusu çok hızlı zor anlar yaşattı. Barış hızı ve gücü ile iyi karşı koyabilir.

Berkan'ın performansına kızanları cidden anlayamıyorum

Olm adam sol bek oynuyor yaa

Farkındasınız değil mi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt