Dengesiz bir taraftar toplulugu var ne yazik ki

Gecen sezon taraftar tepkisi vardi,ardindan yollandi oysa 22/23 sezonunda takima bayagi katkisi olmustu

Elimizdeki yerli oyuncular bana göre cok degerli

Taraftarimiz da bunun bir farkina varsin artik

barış kötü sağ bek

berkan kötü sol bek

bu adam iyi bir orta saha rol oyuncusu

arada pas hataları yapıyor ama dinamizmi ve savaşması önemli katkı yapıyor.

Çok iyi 12.adam oldu.
Okan hoca gibi rotasyon sevmeyen biri var başımızda elimizi Çok rahatlatıyor.
Keza demirbay da bu şekilde gayet temiz iyi oynuyor.
Şampiyonluk artı iyi takım Çok iyi 15-16 adamı hazır tutmakla oluyor.

Bizde değil de Fener'de falan oynuyor olsa 50 milyon € falan demeye başlarlardı. İsmail ile arasında sadece 1 yaş var ve futbolu İsmail'den çok ama çok daha iyi biliyor. Altyapısı çok sağlam birisi. Pozisyon bilgisi zayıftı ve basit oynamayı beceremiyordu ama onları da gideriyor görüldüğü üzere. Bu sezon böyle devam ederse bizim için muhteşem bir kazanç olur. Nerede duracağını, nerede basacağını bilmeyen İsmail'in yerine yüzlerce kez Berkan'ı isterim.

Gereksiz bir bilgi: Berkan'ın da ikinci İsmail :asd:

Berkan Kutlu. Bu adamın gelişiminin Üniversitelerde ders olarak okutulması gerekiyor. Orta Saha, Sol Bek, Sol Stoper olarak maksimum katkı veriyor. Her maç üstüne koyuyor. Galatasaray arması ve forması için kendini parçalayıp tüm kemiklerini ipotek ediyor. İyi ki varsın aslanım benim. Seviyoruz
FB_IMG_1726596257051.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yapıyorsan, nasıl çalışıyorsan devam et aslan. Müthiş bir gelişim örneğisin

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Berkani ayrı tebrik etmek lazım Barış Alper nasıl patlama yaptıysa Berkan da o çıkışı yapmaya başladı.Suan tempo olarak Avrupa düzeyinde oyun sergiliyor.

Çok iyi oynuyor futbolu olgunlaşmış.

Sol bekte oynar ortasahada oynar zorlarsan kanatta bile oynar.

İkili mücadeleden çekinmez. pas tercihi ve zamanlaması beni bu sene çok şaşırttı inanilmaz olgun oynuyor.

Kadro derinliği arttığı için 2. Plana düştü umarım sene sonu gitmek istemez. Berkan daima kadroda bulunması gereken iyi bir oyuncu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt