O dayanıklılığı ve koşu kalitesiyle sol tarafta orta sahaya göre çok daha rahat ediyor bana kalırsa. Biraz daha defans becerisini ve orta kalitesini geliştirirse çok ciddi süre alabilir sol kanat/bek bölgesinde

Jakobs 'un sakatlığı bizim için ne kadar kötü olduysa Berkan 'ın kendini göstermesi için de bir o kadar iyi

Metehanından Kerem'ine kadar herkes girdi, sahanın ortasına 90dk sıçan, 2. sarıyı görmek için çabalayan Barış oyunda kaldı, Derbi aslanı Berkan'a ise 1 dk süre yok.. İşte Okan Buruk adaleti..

Sen ne yaparsın ne oynarsın çözemedim seni ya gerçekten

Bu adama bu maç özelinde sallayan adamın futboldan anladığına inanmıyorum. Kaç haftadır fiziken düşen takıma Demirbay girdiğinde takımın çöktüğünü göre göre bu adamı 84 sonrası almaya başladı hoca.

Takım düşmeye başladığında ortasaha alacaksam oyuna alacağım ilk adam olur. Moralsiz bu ara biraz yedek kalmaktan muhtemelen bu adamı kaybetmemek lazım. Maça girdiğinde topun olduğu her yerde bu adam oyunun içindeydi.

Eee ben Berkan Kerem D. gibi vasat oyunculara bel bağlamayın, bu adamlar maks 2 farkla öndeysek son 15 oyuna girecek ve Türkiye kupasında Petrol linyit spor gibi takımlara karşı ilk 11 çıkması gereken oyuncularımızdır dediğim zaman bin tane laf ediyordunuz.

Berkan kusura bakma kardesim, bok gibi top oynadin bugun.

Rezalet bir performans sergiledi oyuna girdikten sonra. Maçı verecekti tek başına.

Ya sen de 10-15 dakika top oynayacaksın, yaptığın pas hatasına bak ya.

Biraz çalışma etiği az olsa, süper ligde hatayda falan oynar berkan, belli ki çalışkan ve iyi karakterli, yoksa inanılmaz yeteneksiz bence

Jelert niye girmedi bunun yerine,herif maçın içine etti

Çok konuşulmadi ancak maçı veriyordu. Bu adamdan sol bek çıkarma sevdasi bize pahalıya mal olacak bi yerde.
Takim A class iken berkan, demirbay vb. Birkaç topçumuz oyuna girince bi anda 5-6 level aşağı düşüyoruz malesef.

Geri
Üst Alt