Ne olduysa fener maçından sonra oldu. 45 dakika formasını giyinik şekilde kenarda bekledi. Bu adam o maçtan önceki Berkan gibi durmuyor kafası hep bulanık. Aynı durum bats için de geçerli. Bu iki adamın psikolojik olarak düşüşe geçtiği nokta orası.

Kendisi yerine top öldürücü herif oynuyor sürekli. Berkan da garibim sol bek üzerine yapıştı kaldı.

Devre arasında yine giderse de kimse şaşırmasın.

Ya aslında devre arası epey hayıflandım neden bu Batshuayi oynuyor da onu çıkarıp oraya Mertens'i atıp Mertens'in yerine Yunus'u atıp kendisini bekte kullanmıyoruz vs. diye

Fakat yeterlilik açısından soru işaretleri hep oluyor maalesef bugün de mesela teknik olarak bizi rahatlatamadı biraz daha üstüne koymalı artık o yaşlara geliyor zeki de herif. Aksi takdirde mütemadiyen yedek gibi takılacak biz okeyiz de o olmaz muhtemelen

Berkan ve Jelert neden düşünülmüyor bilmiyorum ama Jakobs ve Kaan 'ın yokluğunda hem üçlü hem dörtlü defans düzeninde daha çok forma şansı bulmaları gerekiyor

Sezon başladığından beri İcardi 'yi kaybettik Jakobs 'u kaybettik Kaan uzun süredir zorlayarak oynuyordu onu da kaybettik gibi şimdi de Nelsson 'u kaybettik sayılabilir. Bari Berkan 'ı Jelert 'i filan kazanalım yoksa sürekli aynı 12-13 oyuncu oynuyor sezon başından beri

90+da maçın başından beri sahada olan 38 yaşındaki zaten yavaş olan herifin koşu yoluna pas atmasını anlamlandıramayız

Her girdigi maca pozitif etki edip nasil Demirbay’in arkasinda kaliyor hocaya gore bu da ilginc. Ne stoperde ne sol bekte sonradan girdiginde eksi yazmiyor ama hoca bunu bir ara baya kusturdu

Takımın en iyilerindendi defansif anlamda hataları var mı var ama girdikten sonra takım pas yapabilmeye başladı ve dikine takımı rahatlattı.

Demirbay'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyonda Osimhen'e iyi çıkarmıştı o da topukla bırakmıştı.

Uzun süredir fecaat. Sol stoper de oynatamayız sol kanat bek de

Orta sahayı üçlemede kullanılabilir. Orta saha rotasyonunda dördüncü/beşinci gibi kullanabiliriz. Başka bir şey de olmaz. Teknik açıdan çok yetersiz üstüne de koyamıyor

Savunmadaki hataları neyse, sonuçta stoper değil. Yalnız pas tercihleri, kestiği daha doğrusu kesemediği ortalar vs. saç baş yoldurdu. Dribbling de yapamıyor

Neden bu kadar eleştirildi çok anlayamadım. Hatası var mıydı? Vardı elbette mesela Halil 'i savunma arkasına kaçırdığı pozisyonda çok daha dikkatli olmalıydı ama o pozisyon oluşurken Davinson 'un çıktığı hava topunda Thiam 'a kafayı vurdurmuş olması bence asıl problem

Berkan girmeden önce ilk 40 dakika içinde sol kenardan herhangi bir hücum aksiyonu hatırlıyor musunuz? Hep sağ kenarda Barış 'ın koşularıyla Sara 'nın sağ tarafa gelip ceza sahasına gönderdiği Osimhen üzerinden etkili olduğumuz pozisyonlar vardı Berkan girdikten sonra 45+ da ilk golümüzden önce Sara ile korner organizasyonu çok iyiydi sonrasında Sara 'yı ceza sahasına doğru hareketlendirdiği pası izleyince gerçekten helal olsun Berkan dedim

Veya ikinci yarıda Sallai 'nin hücumdaki etkinliğini konuşuyorsak Berkan 'ın sürekli Sallai 'nin yanına geldiği yardımcı olduğu için çok faydası oldu Sallai 'ye ikinci yarıda

Jakobs 'un ilk sakatlandığı dönemde sol bek performansı da fena değildi Berkan 'ın mesela Jakobs 'un sakatlandıp çıktığı Antalya maçında oyuna girip iyi bir maç çıkarmıştı veya statü gereği Jakobs 'un olmadığı Antep maçında oynadığı oyunu da beğenmiştim

İşin açıkçası Berkan 'ın orta saha performansından çok sol tarafa gelince verdiği katkıdan daha memnunum ben. Bundan sonra da üçlü veya dörtlü sol tarafta Jakobs 'un alternatifi Berkan olmalı bence

Alt ligde bile oynayamayacak adam bizde oynuyo yazıklar olsun

Geri
Üst Alt