Bu sezona kadar gereksiz yükleniliyordu iyi oynadığı bir çok maç vardı. Bu sezon en kötü sezonunu geçirdi iyi oynadığı 1 tane maç yok. Mental olarakda bitik durumda. Görebileceği en iyi seviye burası kıymetini bilip çalışmıyorsa gidebilir.

Bence çok iyi bir futbolcu değil ama çok kötü de değil

Kadroda isterim ben bu adamı. Ayrıca müthiş karakter

Fakat gitmek istemesini, düzenli oynamak istemesini anlıyorum. Maaşı da kuş kadar

Ülkede yetişmediği için Avrupa listesine yazmakta da zorlanıyoruz. Ülke içi transferde takas parçası yapılır bence bu adam. He ülke içinden alıncak bi herif var mı ki derseniz ona da bir şey diyemem yani

200 bin euroya oynayıp 2 milyon euro alan Jacobs sakatlandı diye yerine oynamak zorunda kalınca suçlu olan topçu

Bir de bizim seviyemiz, Avrupa seviyesi için uygun değilmiş, Avrupa’da napıyoruz pardon da, lig için iyi bir rotasyon oyuncusu, bitti.

@Rahmi Jelert gibi hırboların gazıyla böyle değerli karakterlere hele de sakız parasına oynarken laf edilmemeli.

200 bin euroya oynayıp 2 milyon euro alan Jacobs sakatlandı diye yerine oynamak zorunda kalınca suçlu olan topçu

Bir de bizim seviyemiz, Avrupa seviyesi için uygun değilmiş, Avrupa’da napıyoruz pardon da, lig için iyi bir rotasyon oyuncusu, bitti.

@Rahmi Jelert gibi hırboların gazıyla böyle değerli karakterlere hele de sakız parasına oynarken laf edilmemeli.
Berkan benim kirmizi cizgimdir laf ettirmem

Ayrica bir @Metin İbrahim Kavukçu transferidir

Bu yıl yüzünün asık olmasının nedeni bence az oynaması vs. değil Berkan bunu sorun etmez diye düşünüyorum neticede rekortmen takım içerisinde yer alıyor ve yeri geldiğinde kaptanlık bandını bile taktı. Tahmin ediyorum sadece, kendisi çok düşük ücret alıyor, herkes revizyon aldı ama Berkan da bunu duymadım. Bence sözleşmesini uzatıp maaşına zam olursa herkes kazanır. Berkan, Galatasaraylıdır ve profesyoneldir. Bu yılda iyi oynadığı maçlar oldu, Ocak-Şubat gibi fikstür sıkışıp sakatlar vs gelince Berkan gibi oyuncular X faktör oluyor.

Taraftar olarak şu çocuğun gönlünü yapmamız lazım.

Geçen sene Gümrük'e atmasa o golü belki şampiyonluk gidecekti.

sacma sapan pas hatalari , olmayacak yerlerde top kayibi kart gormemize ve gol yememize bir cok kez sebep olmustur ben yedek icin bile yetersiz oldugunu dusunuyorum

Takımda her zaman ihtiyaç olan bir profil. Nereye konduysa elinden geleni yaptı. Yetenek olarakta 2-3 m alan kazmalardan bin kere üstün. Hakkı neyse verilmeli Berkan'ın.

Veda eder gibiydi bugün. Ayrıca çoluk çocuğa karışma zamanı geldi aslanım

Şöyle bir şey var; performansı tatmin etmeyen, fazlaca süre de alamayan oyuncularımızı, yapılacak transferlerin hep 'cuk' oturacağı varsayımıyla çok çabuk gözden çıkarıyoruz taraftar olarak. Ancak sayısız defa gördük ki hayat o şekilde akmıyor; transferlerde verim yüzdesi çok düşük kalıyor ve gönderdiklerimizi bile arıyoruz sıklıkla maalesef.

Hep diyorum, bu çocuğun orijinal mevkii 8 numara ki çok az sayıda maçta o rolde şans bulabildi, bu maç da onlardan biriydi ve gayet de iyiydi bence. Mevcut kadroda Kaan, Lemina' nın; Berkan da Torreira' nın ilk alternatifi olarak düşünülmeli. Sara' ya alternatif (Mümkünse daha iyisi) öncelikli hedef olmalı. Diğer mevkilerden 8 numara transferine sıra gelmeyecek belki de. Berkan' ın kalmasından yanayım; satmak istesen kayda değer bir bonservis getirmez, maaşı zaten en düşüklerden; bırakalım kalsın. Aynı şeyi veteran görüntüsü veren Demirbay için söylemem mesela.

zaniye no look asisti barış özbeki hatırlattı.

Futbolu ayrı bir konu ama emekli olana kadar Galatasaray'da oynar diye sözleşme imzalatılabilir. Takım için sosyalleşmeyi bir üst seviyeye çıkartıyor. Tam bir İsviçreli.

Geri
Üst Alt