Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banko oynadığı sezonu 13. bitirdikHiçbir zaman bizim ayarimiz da bir oyuncu olamaz. Banko oynamayı filan düşünüyorsa rüyadan uyanmali
Hesaplarıma göre UEFA listesine giremiyor. Bu sefer hakkaten salın gideyim diyecektir
Laf etmem zor. CL'de dakika alamamak koyar adama
İlkay'ı yazdım rtaş. Olacağına kanaat getirdim ki olmalı dauefa list'e 17 adet tr dışı yetişme topçu yazabiliyoruz.
12 yabancı
+2 2002 üzeri doğumlu yabancı
günay güvenç
kaan ayhan
3. gurbetçi?
ilkay'ı alırız diye falan mı hesapladın? ya da ahmet kutucu/eyüp ikilisinden birini mi yazdın 17. topçu olarak? berkan nasıl dışarıda kaldı?
ilkay'ı alacağımızı sanmıyorum a'eis. herif city'den bile çok yüksek net maaş alıyor. kontratını bitirir bence orada. biz o parayı vermeyiz kendisine. vermemeliyiz de zaten. (oyuncu ihtiyacımız olan bir profil, iyi de oyuncu, kabul ediyorum).İlkay'ı yazdım rtaş. Olacağına kanaat getirdim ki olmalı da
City para verip dehleyecek imho. Pep birileri gitmeli muhabbeti yapıp duruyor bence birazcık fesih parası verip güle güle diceklerilkay'ı alacağımızı sanmıyorum a'eis. herif city'den bile çok yüksek net maaş alıyor. kontratını bitirir bence orada. biz o parayı vermeyiz kendisine. vermemeliyiz de zaten. (oyuncu ihtiyacımız olan bir profil, iyi de oyuncu, kabul ediyorum).
İzlemedim de herkes çok beğenmiş nesine takıldın olm bu kadarBugün emre özcanla olan programı izledim yeminle tiksindim kendisinden. Koca program yıllardır ekmeğini yediği galatasarayın adını geçirmeden bitti. 3 4 günlük çekimler olmuş bir tane galatasaray ürünü yok videoda gözüken. boeyin bayern formasını giymiş beyfendi bayern veriyor zaten senin ekmeğini.
Yerliler kendilerini galatasaraydan üstün görüyor cidden artık köle gibi davranılması lazım bunlara. Muslera yuhalandı herif ağlayarak gitti trip mirip atmadı bunlar küçük dağları ben yarattım havasında.
Yok trip atıp gidiyorlar yedekten öteye gidemiyorlar gittikleri yerde gene bu takım size forma veriyor. İnsan nasıl tiksinir bu derece tuttuğu takımdan inanılmaz. Yazıklar olsun.
Video güzel ama galatasaray futbolcusu ne bilim hiç adı geçmiyor, yani en kötü program sonunda galatasaray forması imzalı hediye et emreye bari orda çıksın. İnce detaylar ama bence niyet belli. Boeyin bayern formasını giyiyorsa aklına geliyorsa bu da gelmeli. Net takıma değer vermiyor ama galatasaray olmasa berkanda anadoludan ordan oraya giden topçu olurdu.İzlemedim de herkes çok beğenmiş nesine takıldın olm bu kadar
Video güzel ama galatasaray futbolcusu ne bilim hiç adı geçmiyor, yani en kötü program sonunda galatasaray forması imzalı hediye et emreye bari orda çıksın. İnce detaylar ama bence niyet belli. Boeyin bayern formasını giyiyorsa aklına geliyorsa bu da gelmeli. Net takıma değer vermiyor ama galatasaray olmasa berkanda anadoludan ordan oraya giden topçu olurdu.