Çok faydalı oynuyor ama saç traşını düzeltmesi lazım

En büyük sıkıntısı oyunu bilmemesi.

Ndiaye üç kere sırtını dayadı üçünde de Berkan’dan faul aldı. Adam sırtını dayadıktan sonra gidebileceği bir yer yok zaten adamın arkasında dur gidiş yönünü kapat 3-0 geride olan onlar zaten sizden biri destek verse alacaksınız niye faul yapıyorsun ki.

Ahı gitmiş vahı kalmış çakı gibi çocuksun seni geçse tekrar yakalarsın rakip ceza sahasındasın zaten.

Oyunu öğrense kendisi de rahatlar

Dün yine başı kesilmiş tavuk gibiydi.efe süre almali yerine
10 tane faul yaptı topu alacam diye

Cambiasso ile Veron karışımı biraz da Gattuso hırçınlığı, ortaya karışık bir beceri yumağı.

:rose: :love:

Hiçbir zaman bizim ayarimiz da bir oyuncu olamaz. Banko oynamayı filan düşünüyorsa rüyadan uyanmali

Yok abi olmaaaz. Yedekleri boşa işgal ediyor. Eyüpte ısrar edilseydi ayakları da iyiydi o çocuğun. Yedeklerin kadar avrupada başarılısın

Hesaplarıma göre UEFA listesine giremiyor. Bu sefer hakkaten salın gideyim diyecektir

Laf etmem zor. CL'de dakika alamamak koyar adama

Hesaplarıma göre UEFA listesine giremiyor. Bu sefer hakkaten salın gideyim diyecektir

Laf etmem zor. CL'de dakika alamamak koyar adama

uefa list'e 17 adet tr dışı yetişme topçu yazabiliyoruz.

12 yabancı
+2 2002 üzeri doğumlu yabancı
günay güvenç
kaan ayhan

3. gurbetçi?

ilkay'ı alırız diye falan mı hesapladın? ya da ahmet kutucu/eyüp ikilisinden birini mi yazdın 17. topçu olarak? berkan nasıl dışarıda kaldı?

uefa list'e 17 adet tr dışı yetişme topçu yazabiliyoruz.

12 yabancı
+2 2002 üzeri doğumlu yabancı
günay güvenç
kaan ayhan

3. gurbetçi?

ilkay'ı alırız diye falan mı hesapladın? ya da ahmet kutucu/eyüp ikilisinden birini mi yazdın 17. topçu olarak? berkan nasıl dışarıda kaldı?
İlkay'ı yazdım rtaş. Olacağına kanaat getirdim ki olmalı da

İlkay'ı yazdım rtaş. Olacağına kanaat getirdim ki olmalı da
ilkay'ı alacağımızı sanmıyorum a'eis. herif city'den bile çok yüksek net maaş alıyor. kontratını bitirir bence orada. biz o parayı vermeyiz kendisine. vermemeliyiz de zaten. (oyuncu ihtiyacımız olan bir profil, iyi de oyuncu, kabul ediyorum).

ilkay'ı alacağımızı sanmıyorum a'eis. herif city'den bile çok yüksek net maaş alıyor. kontratını bitirir bence orada. biz o parayı vermeyiz kendisine. vermemeliyiz de zaten. (oyuncu ihtiyacımız olan bir profil, iyi de oyuncu, kabul ediyorum).
City para verip dehleyecek imho. Pep birileri gitmeli muhabbeti yapıp duruyor bence birazcık fesih parası verip güle güle dicekler

Ha Arabistan falan yapabilir ama sanmıyom. Mertesnvari bi kontratlan alacaz bence

Haluk Yürekli'nin söylediklerinden bu vibeı aldım

Bugün emre özcanla olan programı izledim yeminle tiksindim kendisinden. Koca program yıllardır ekmeğini yediği galatasarayın adını geçirmeden bitti. 3 4 günlük çekimler olmuş bir tane galatasaray ürünü yok videoda gözüken. boeyin bayern formasını giymiş beyfendi bayern veriyor zaten senin ekmeğini.

Yerliler kendilerini galatasaraydan üstün görüyor cidden artık köle gibi davranılması lazım bunlara. Muslera yuhalandı herif ağlayarak gitti trip mirip atmadı bunlar küçük dağları ben yarattım havasında.

Yok trip atıp gidiyorlar yedekten öteye gidemiyorlar gittikleri yerde gene bu takım size forma veriyor. İnsan nasıl tiksinir bu derece tuttuğu takımdan inanılmaz. Yazıklar olsun.

Bugün emre özcanla olan programı izledim yeminle tiksindim kendisinden. Koca program yıllardır ekmeğini yediği galatasarayın adını geçirmeden bitti. 3 4 günlük çekimler olmuş bir tane galatasaray ürünü yok videoda gözüken. boeyin bayern formasını giymiş beyfendi bayern veriyor zaten senin ekmeğini.

Yerliler kendilerini galatasaraydan üstün görüyor cidden artık köle gibi davranılması lazım bunlara. Muslera yuhalandı herif ağlayarak gitti trip mirip atmadı bunlar küçük dağları ben yarattım havasında.

Yok trip atıp gidiyorlar yedekten öteye gidemiyorlar gittikleri yerde gene bu takım size forma veriyor. İnsan nasıl tiksinir bu derece tuttuğu takımdan inanılmaz. Yazıklar olsun.
İzlemedim de herkes çok beğenmiş nesine takıldın olm bu kadar

İzlemedim de herkes çok beğenmiş nesine takıldın olm bu kadar
Video güzel ama galatasaray futbolcusu ne bilim hiç adı geçmiyor, yani en kötü program sonunda galatasaray forması imzalı hediye et emreye bari orda çıksın. İnce detaylar ama bence niyet belli. Boeyin bayern formasını giyiyorsa aklına geliyorsa bu da gelmeli. Net takıma değer vermiyor ama galatasaray olmasa berkanda anadoludan ordan oraya giden topçu olurdu.

Video güzel ama galatasaray futbolcusu ne bilim hiç adı geçmiyor, yani en kötü program sonunda galatasaray forması imzalı hediye et emreye bari orda çıksın. İnce detaylar ama bence niyet belli. Boeyin bayern formasını giyiyorsa aklına geliyorsa bu da gelmeli. Net takıma değer vermiyor ama galatasaray olmasa berkanda anadoludan ordan oraya giden topçu olurdu.

İtalya'nın Fatih karagümrüğü bile yarım sezonda postaladı bunu, Galatasaray'da yedek dahi olacak kapasiteden çok uzak, 2-0 önde olunan maça 80'de girsin uzatmalarla kalan 10-15 dkda 2 gol yedirebilecek bir oyuncu

Yok yerli oyuncu yok .
Samsunspor ligin 3.su Eyüp aydını istiyor Berkan in gelmeyeceğini biliyorlar.
Oyuncu olmayınca Berkan iyi gözüküyor.
Pulgar ve ndonbeleden çok katkı verdi arti olarak 2 sene önce karagumruk maciydi attığı gol şampiyonluk yolunda önemli idi .
Her oyuncu çok teknik olacak diye birsey yok .

İmzaladığı fotolar Galatasaray formalı 5 yıldız logolu, görmek isteyen görüyor ağır ithamlar yersiz biraz insaf.

Geri
Üst Alt