Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.035
- 58.068
- 3.383
nolmuşSosyal medyadaki hesapları bir bir tespit ettirip bir maaş çıkartması gereken kişi. Yapılan şey komik bile değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nolmuşSosyal medyadaki hesapları bir bir tespit ettirip bir maaş çıkartması gereken kişi. Yapılan şey komik bile değil.
katkı almaya devam ediyoruz tebrikler okan hoca
içkiyi bıraktımNe içiyorsun bugün bira mı?
Espri adında çok rezil bir durum yaşanıyor.nolmuş
Espri adında çok rezil bir durum yaşanıyor.
Ilgaz çınar denilen herifin bile yaptığı benzetmeye bak
Galatasaray ve Galatasaray paydaşı değerlerinin espri malzemesi olmasının artık sınırı aşılmış durumda.Ne dedi Özcimbomlu IÇ ?
Baya komik duruyor yavuzun saç bence yakışmıyor bu adama ama son saçında komik bi durum göremedim normal duruyor

bi önceki saçı daha saçma duruyodu bu bana biraz daha normal geldi ona kıyaslaBaya komik duruyor yav![]()
Galatasaray ve Galatasaray paydaşı değerlerinin espri malzemesi olmasının artık sınırı aşılmış durumda.
Bu sefer biraz daha taramıs boyatmış aynı aslinda yav.bi önceki saçı daha saçma duruyodu bu bana biraz daha normal geldi ona kıyasla
berkan'a 3 numara gidiyo da heralde yedekte kalmaktan sıkılmış olacak saçıyla oynayıp duruyorBu sefer biraz daha taramıs boyatmış aynı aslinda yav.
Sonra dava konusu olunca ağlıyorlar imza atıyoruz diye.Yersiz olmuş, şaşırdım.