- 1 Mayıs 2018
- 57.917
- 48.694
- 3.873
Bu adami gomen Futbolu biraksin gidin hentbol falan izleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisini de izledim barış denen herif malın önden gideniydi. Emre kılınç şuan neyse aynısı o herif. Berkanla kıyaslanamayacak derecede bir herif.Bu adamı beğenenler vasat oğlu vasat Barış Özbek'i bile izlememişler demektir. Gs forması için sadece koşmak yetmez, bu forma bu kadar hafif değil.
İşin sonunda kimin haklı çıktığını göreceğiz.
Mevzu senin eleştiriyor olman değil bu arada, maç bittiği gibi soluğu bu tip konularda alman. Kimse eleştirmezken Muslera artık bize lüks dedim ben, şimdilerde ne kadar haklı olduğum anlaşılıyor ama çıkıp da her maç sonu o hata yaptı, bu hata yaptı diye kendime pay çıkarmıyorum. Sen Morutan, Cicaldau, Berkan kötü oynasa da laf çakayım derdindesin.
Kötü takımda herkes kötü gözükür, oyuncular da doğru rolde katkı verir. Berkan değerli bir oyuncu, senin veya bir başkasının sabah akşam gelip oyuncuya hakaret etmesi onun değerini azaltmayacak.
Barış ve Berkan Galatasaray'ın topçusu değildir. Takmışsınız bir rakibi zorlamaya, sen rakibi ne kadar zorluyorsun Berkan ile? Kaç kere ceza sahasına girebiliyor, pas vereceği adamı bile 2-3 saniye önceden kestirebiliyorum ben sahada. Mesele koşmak ise neden bu kadar yatırım yaptık Berkan'a? Barış'ın en azından maliyeti yoktu, Berkan kadar koşar ve hatta ceza sahasında aksiyon alıp gol attığı bile olmuştur. Halil konusunda ise diyecek bir şeyim yok, vurdumduymaz ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan halı saha topçusunun teki. İkiside bana göre Galatasaray topçusu değil ve olamayacaklar.İkisini de izledim barış denen herif malın önden gideniydi. Emre kılınç şuan neyse aynısı o herif. Berkanla kıyaslanamayacak derecede bir herif.
Size kalsa 2000 kadrosu boş boş koşuyor derdiniz. Bu takımın ayakta kaldığında yapı taşı berkandır. Taylan takıma yerleştirildiğinden beri herif anlamsız bir şekilde sol iç ve ileride oynatılıyor.
Berkan-cicaldau
-----morutan
xxxx------------kerem
------mustafa/halil/diagne oyunu ile oynamalısın. Berkana koşturacaksın cicaldau'ya oyun kurdurup keremi aradan çıkaracaksın.
Morutan-kerem-cicaldau-berkan 3lüsü bu takımın ilk yazılacak ofans hattıdır.
Press yapacaksın rakibi hataya zorlayacaksın bunu başarmanı sağlayacak 4 oyuncu bu 5.ise halildir.
Şaka mısın sen ya.Barış ve Berkan Galatasaray'ın topçusu değildir. Takmışsınız bir rakibi zorlamaya, sen rakibi ne kadar zorluyorsun Berkan ile? Kaç kere ceza sahasına girebiliyor, pas vereceği adamı bile 2-3 saniye önceden kestirebiliyorum ben sahada. Mesele koşmak ise neden bu kadar yatırım yaptık Berkan'a? Barış'ın en azından maliyeti yoktu, Berkan kadar koşar ve hatta ceza sahasında aksiyon alıp gol attığı bile olmuştur. Halil konusunda ise diyecek bir şeyim yok, vurdumduymaz ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan halı saha topçusunun teki. İkiside bana göre Galatasaray topçusu değil ve olamayacaklar.
TamamBarış ve Berkan Galatasaray'ın topçusu değildir. Takmışsınız bir rakibi zorlamaya, sen rakibi ne kadar zorluyorsun Berkan ile? Kaç kere ceza sahasına girebiliyor, pas vereceği adamı bile 2-3 saniye önceden kestirebiliyorum ben sahada. Mesele koşmak ise neden bu kadar yatırım yaptık Berkan'a? Barış'ın en azından maliyeti yoktu, Berkan kadar koşar ve hatta ceza sahasında aksiyon alıp gol attığı bile olmuştur. Halil konusunda ise diyecek bir şeyim yok, vurdumduymaz ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan halı saha topçusunun teki. İkiside bana göre Galatasaray topçusu değil ve olamayacaklar.
Yav bu adam bilmem kaç km koştu sen gram anlamıyorsun futbolcudanMaç içinde 20 Pas yaptıysa 12 tanesi Marcaoya. Bu bile yeterli değil mi ?
Inanilmaz hemde, yerinde bartug oynasa yerinde olur.Teknik kapasitesi inanılmaz düşük.
UEFA’dan geldi şimdi bilgi ilk yarı 20Yav bu adam bilmem kaç km koştu sen gram anlamıyorsun futbolcudan