Bu adamı beğenenler vasat oğlu vasat Barış Özbek'i bile izlememişler demektir. Gs forması için sadece koşmak yetmez, bu forma bu kadar hafif değil.
İkisini de izledim barış denen herif malın önden gideniydi. Emre kılınç şuan neyse aynısı o herif. Berkanla kıyaslanamayacak derecede bir herif.

Size kalsa 2000 kadrosu boş boş koşuyor derdiniz. Bu takımın ayakta kaldığında yapı taşı berkandır. Taylan takıma yerleştirildiğinden beri herif anlamsız bir şekilde sol iç ve ileride oynatılıyor.

Berkan-cicaldau
-----morutan
xxxx------------kerem
------mustafa/halil/diagne oyunu ile oynamalısın. Berkana koşturacaksın cicaldau'ya oyun kurdurup keremi aradan çıkaracaksın.

Morutan-kerem-cicaldau-berkan 4lüsü bu takımın ilk yazılacak ofans hattıdır.

Press yapacaksın rakibi hataya zorlayacaksın bunu başarmanı sağlayacak 4 oyuncu bu 5.ise halildir.

İşin sonunda kimin haklı çıktığını göreceğiz.

Mevzu senin eleştiriyor olman değil bu arada, maç bittiği gibi soluğu bu tip konularda alman. Kimse eleştirmezken Muslera artık bize lüks dedim ben, şimdilerde ne kadar haklı olduğum anlaşılıyor ama çıkıp da her maç sonu o hata yaptı, bu hata yaptı diye kendime pay çıkarmıyorum. Sen Morutan, Cicaldau, Berkan kötü oynasa da laf çakayım derdindesin.

Kötü takımda herkes kötü gözükür, oyuncular da doğru rolde katkı verir. Berkan değerli bir oyuncu, senin veya bir başkasının sabah akşam gelip oyuncuya hakaret etmesi onun değerini azaltmayacak.

üstat kötü takımı zaten elimizdeki bu oyuncular oluşturmuyor mu
ki ben berkan için aslında senin dediğine yakın olarak daha iyi takımda daha iyi görünür diyorum ki bunu belirtmiştim mesajda.
öte yandan örnek verdiğin için o üç oyucudan bahsetmek gerekirse diğer ikisi için bu fikirde değilim açıkçası.

Yeterli bulmuyorum. Fiziksel ozellikleri iyi, devamliligi var ama oyuna teknik olarak birsey katmiyor. Ne gol ne assist ne adam eksiltme ne de dikine kaliteli pas. Galatasaray seviyesi icin yetmez. Avrupada genelde kapandigimiz icin defosu cok aciga cikmiyor.

İkisini de izledim barış denen herif malın önden gideniydi. Emre kılınç şuan neyse aynısı o herif. Berkanla kıyaslanamayacak derecede bir herif.

Size kalsa 2000 kadrosu boş boş koşuyor derdiniz. Bu takımın ayakta kaldığında yapı taşı berkandır. Taylan takıma yerleştirildiğinden beri herif anlamsız bir şekilde sol iç ve ileride oynatılıyor.

Berkan-cicaldau
-----morutan
xxxx------------kerem
------mustafa/halil/diagne oyunu ile oynamalısın. Berkana koşturacaksın cicaldau'ya oyun kurdurup keremi aradan çıkaracaksın.

Morutan-kerem-cicaldau-berkan 3lüsü bu takımın ilk yazılacak ofans hattıdır.

Press yapacaksın rakibi hataya zorlayacaksın bunu başarmanı sağlayacak 4 oyuncu bu 5.ise halildir.
Barış ve Berkan Galatasaray'ın topçusu değildir. Takmışsınız bir rakibi zorlamaya, sen rakibi ne kadar zorluyorsun Berkan ile? Kaç kere ceza sahasına girebiliyor, pas vereceği adamı bile 2-3 saniye önceden kestirebiliyorum ben sahada. Mesele koşmak ise neden bu kadar yatırım yaptık Berkan'a? Barış'ın en azından maliyeti yoktu, Berkan kadar koşar ve hatta ceza sahasında aksiyon alıp gol attığı bile olmuştur. Halil konusunda ise diyecek bir şeyim yok, vurdumduymaz ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan halı saha topçusunun teki. İkiside bana göre Galatasaray topçusu değil ve olamayacaklar.

Barış ve Berkan Galatasaray'ın topçusu değildir. Takmışsınız bir rakibi zorlamaya, sen rakibi ne kadar zorluyorsun Berkan ile? Kaç kere ceza sahasına girebiliyor, pas vereceği adamı bile 2-3 saniye önceden kestirebiliyorum ben sahada. Mesele koşmak ise neden bu kadar yatırım yaptık Berkan'a? Barış'ın en azından maliyeti yoktu, Berkan kadar koşar ve hatta ceza sahasında aksiyon alıp gol attığı bile olmuştur. Halil konusunda ise diyecek bir şeyim yok, vurdumduymaz ve dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan halı saha topçusunun teki. İkiside bana göre Galatasaray topçusu değil ve olamayacaklar.
Şaka mısın sen ya.

Tamam

Cidden bu herifi beğenenle futbol konuşulmaz. Berkay-Tolga-Mahmut orta sahasına kendi sahamızda diş geçiremedik. Var mı ötesi ?

Casper Cica ve bu yeteneksiz en büyük sorumlulardan. Allah aşkına şunu dikkatli izleyin Tolga’dan fazlası yok

Harika oynuyor fevkalade ilk yarı 10km koşmuş daha ne yapsin

cicaldau rakip markajına saklanıyor. feguli'nin de nerede oynadığı belli değil. tek başına bu kadar oluyor.

Teknik kapasitesi inanılmaz düşük.

Çok çok kötü hiç koşma 20 metrede oynasa sadece saga sola pas atsa yeter bu ne ya sağa sola geriye bütün oyunun içine ediyor

her hafta en güzel yerden izliyo maçı

39 km koşmuş. Xavi demiş onu istiyorum Barça 30 milyon Euro teklifle masada siz ne bileceksiniz futbolu..

Karşısında 38 yaşındaki Gökhan İnler kronik sakat stambouli var onlarada tabiki yine ezildi

Geri
Üst Alt