- 23 Temmuz 2011
- 75.737
- 51.220
- 4.843
Prime Selçuktan sonra gordugumuz en verimli orta saha olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aytaç ve Taylan olmadan bir görmek isterim oyununu şahsen oyun görüşünü beğendim direkt 11'e yazılır şuanBu herif nerden çıktı, Berkan mı bizi kurtaracak diyen tipler şimdi de 2 aya takımın seviyesine geriler demeye başlamış.
Taraftarı ne ki futbolu ne olacak bu ülkenin, zihniyetinize koyim sizin.
alanya'da yediği sert idmanlar işe yaramış. Bomba gibi girdi
Şu muhabbet bana boş geliyor,hoca antreman yaptırmıyor vs…
Aynı hoca aynı kondisyoner avrupa 3. olmadı mı?
Aynı hoca aynı kondisyoner 7-8 sene önce real madridi sürklase etmedi mi?Bu adamlar antreman yaptırmayı unutmadı heralde,olay oyuncu grubunda bitiyor.
3.oldu ama o takım pert oldu. Hem turnuva sırasında, hemde turnuva sonrasında hepsi patır patır sakatlandı. Sırf bu yüzden fb-gs 4. 5. bitirdi o sene. Kadrosunda en çok milli oynatan bu ikisiydi ve oyuncuları en kritik maçlarda sakattı
oyuncu grubunu getiren de bizzat hocanın kendisi. Mevcut kadroda Terim'in almadığı tek isim Feghouli kaldı, onu da gönderiyor zaten
yani şunu ben almadım diyeceği bir durum söz konusu değil. Hepsi ilk geldiği dönemden fizik olarak aşağı düşer mi kadronun?
Oyuncu seçimleri yanlış zaten yoksa bu durumda olmazdık,ama antreman yaptırmıyor demek bence komik.FFP yüzündende birçok hata yaptık bonservisi olmayan veya kiralık adamlarla bu kadar oldu.Bu sene hoca istediği kadroyu kuruyor yine olmazsa ayrılmalı bencede.
Gedson,halil,marcao daha önceleri burak,melo,onyekuru gibi pozitif örneklerde var.
ffp hataları da terim yüzünden. Ozan'dan gelen para direkt Diagne'ye gömüldü, sonra 4 ay sonra bunu gönderin demeye başladı
linnes ile zam yapıp sözleşme yeniledi 2 ay sonra kadro dışı bıraktı
kiralık oyuncu ile arkadan dolanmak yerine omar gibi 3-4 ay önceden görüşmelere başlayıp bonservissiz isimleri getirebilirdi, çünkü ffp olduğu biliniyordu
bu sene benzeri van aanholt için de yapıldı. 2-3 ay önce van aanholt ismi konuşuluyordu. Bonservisi olmayan isimleri almak yerine kiralık ve aidiyet duygusu düşük isimler alındı
babel o kadar kötüydü ki dün , her atağı durdurup geri döndü.Attığı paslarda babel yerine Onyekuru olsa çok fena olurmuş.
Geçen yıl Onyekuruya bu pasları atacak adam yoktu.
50 saat otobüs bekler gibi bekliyor herifbabel o kadar kötüydü ki dün , her atağı durdurup geri döndü.