- 26 Eylül 2012
- 122.068
- 72.636
- 5.068
50 saat otobüs bekler gibi bekliyor herif
Millet övüp duruyordu mactan sonra.
Kagni gibi herif. Topu ayagina aldi mi da birakmiyor oyunu sogutuyor iyice.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 saat otobüs bekler gibi bekliyor herif
+18 videolar izle kardeş, orası gayet seri.
İyi de kanat değil ki ayrıca gayet cevik. Koşu yarışı yapsınlar feghouli, falcao, arda, diagne, aytac alayını duman eder bence.
Senin gözlerin agir çekim olabilir renktas
Berkan Kutlu senmisin yoksaEvet arkadaşlar daha önce de yazdım yine yazıyorum, ara ara da tekrar edeceğim.
Çok kral topçu aldık, bu şekilde övmeye devam edelim; lütfen ilerleyen zamanlarda “Berkan senin gibi topçunun, Berkan seni ayağını…. vs vs” şeklinde ismen sövmeyelim.
Teşekkürler..
Berkan Kutlu senmisin yoksa![]()
Mehmet Topal'in bizde oynadigi dönemler bana kazma gibi geliyordu. Ama adami yalnis hatirlamiyorsam Villarreal'e satmistik nasil olduysa, sonrasi maglum.Yok renktaş. Berkan sokakta saklambaç oynarken ben forumda Serdar Burak ile Mehmet Topal tartışması yapıyordum. Yıl 1444, bir yandan da Varna Savaşı vardı.
Gec kalmisimAlanyanın antremanlarını alıp geldiği için parlıyor şuan Terim ile 1 ay antreman yapsın en çok sövülen adam olur.
:red:Gec kalmisim
Iyi anlastigimizi dusunuyordum
55 yasinda varmisin?Yok renktaş. Berkan sokakta saklambaç oynarken ben forumda Serdar Burak ile Mehmet Topal tartışması yapıyordum. Yıl 1444, bir yandan da Varna Savaşı vardı.
55 yasinda varmisin?
Adamın yaşı yazıyor ya orada SEMİH!55 yasinda varmisin?
Adamın yaşı yazıyor ya orada SEMİH!
50 yas civarinda olanlar kizmasin.Yok renktaş ya naptın sen de mezara koydun.