Taylanda Berkanda çok iyiydi bugün. Hem toplu hemde topsuz oyunda.

Muhteşem bir atlet ama ayağını az daha geliştiren harika olucak ne kral

Taylan ve berkan da gelişme var bence bu iki oyuncu da tamamen formasyona göre verimli oynuyorlar top bizde olduğunda foyaları ortaya çıkıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taylan ve berkan da gelişme var bence bu iki oyuncu da tamamen formasyona göre verimli oynuyorlar top bizde olduğunda foyaları ortaya çıkıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Top bizdeyken de bileye dikkat ettim torrent bu oyunculara minimum top kullandıracağı bi sistem tasarlamış. Genelde soldan çıkıyoruz, berkanı half space koşturup boş alanda top almasını istiyor ve pas istasyonu olarak kullanıyor. Alanyada da böyleydi sanırım berkan. Taylanda ise savunmadan top çıkarma işini almış genelde marcao-nelson-pva üzerinden ve penanın momoya nokta atışı paslarıyla yapıyor. Muhammedin indirdiği topları da ortasahalar koşu atan kanatlara atıyor. Biraz daha iyi kullanabilseler topu, her maç 2-3 böyle tehlike yaratırız. Helal olsun vallahi en azından bişeyler deniyor hatalar üzerinde ısrar etmiyor.

Buna cik kopek gibi saldir pres yap ayagina gelen toplari da fazla riske girmeden yanindakine ver dersen verim aliyorsun.

Ama stoperlerin arasina gir topu al yuzunu kaleye don bir iki dripling yap dedin mi taraftarin isliklayacagi kadar kotu bir topcu oluyor

Ayagi cok iyi olmayabilir ama her takima gerekiyor bu tarz bir oyuncu

Torrent’in kendisine verdigi görevleri yerine getirdiginden eminim mesela özelikle önde baski ve presi baslatma konusunda

berkan ın yeteneği tartışılır ama takım arkadaslarını motive etme adına ciddi bir iş yapıyor sahada. hep dikkat ediyorum müsait olduğu ve pasın atılmadığı birsürü atağımız vardı bu zamana kadar ceza sahasında. hiç birinde arkadaslarına el kol yapma kızma gibi bir davranıs sergilemiyor. (kerem cok yapıyor bunu mesela) sürekli kendini ve arkadaslarını motive etme durumunda. dün muhammed ilk gol asistini yapınca ellerini havaya kaldırıp tribüne dönüyor. muhtemelen arkadaslarının kendine geleceğini düşündü. herkes kerem e kosarken, berkan muhammede sarıldı ve kerem in gol sevincini yaptığı yere doğru götürdü. kişisel gelişimini iyi gideriyor. takımda da olumlu işler varsa bu tarz seylerin ciddi faydası var. küçük detaylar gibi gözüküyor bunlar ama takımdaslığın vazgeçilmez unsurları da aynı zamanda. herkes birbirinin ardını toparladığı, yanındaki önündeki için mücadele ettiği an iyi takım oluyorsun.

Son haftalarda çok doğru oynatılıyor. Doğru formasyonla her futbolcudan kapasitesi kadar verim alınabilirmiş demek ki. Bunun üstüne çıkıp çıkamayacağını yine kendi kapasitesi belirleyecek.

56.dakikada Emre kılınça bi pası vardı beni benden aldı ilk önce şut çekti zannettim öylesine ayarsızcaydı zaten karşı atak oldu o top bize.

torrentin baris özbeki oldu bu herif

ft bundan pirlo olmasini bekliyordu, torrent görev adami yaptini bunu

temposuyla rakibi sindiriyor sadece

hoca cok dogru bir sekilde kullaniyor bunu

mac icinde fazla göze batmiyor hatalari ile

Maç kazandığımızda müthiş atlet kaybettiğimizde sadece koşuyor diyorsunuz karar verin. Hoş ben de karar veremiyorum... Keşke biraz toparlasa şu pas oyununu

berkan ın yeteneği tartışılır ama takım arkadaslarını motive etme adına ciddi bir iş yapıyor sahada. hep dikkat ediyorum müsait olduğu ve pasın atılmadığı birsürü atağımız vardı bu zamana kadar ceza sahasında. hiç birinde arkadaslarına el kol yapma kızma gibi bir davranıs sergilemiyor. (kerem cok yapıyor bunu mesela) sürekli kendini ve arkadaslarını motive etme durumunda. dün muhammed ilk gol asistini yapınca ellerini havaya kaldırıp tribüne dönüyor. muhtemelen arkadaslarının kendine geleceğini düşündü. herkes kerem e kosarken, berkan muhammede sarıldı ve kerem in gol sevincini yaptığı yere doğru götürdü. kişisel gelişimini iyi gideriyor. takımda da olumlu işler varsa bu tarz seylerin ciddi faydası var. küçük detaylar gibi gözüküyor bunlar ama takımdaslığın vazgeçilmez unsurları da aynı zamanda. herkes birbirinin ardını toparladığı, yanındaki önündeki için mücadele ettiği an iyi takım oluyorsun.
Dikkat etmemiştim. Çok detaylı ve güzel analiz.

Tebrikler Berkan'a.

Harika bir adam. Son dönemde sürpriz bir şekilde sol kanattan bindirmeleri var. 3-4 kez denedi, yerden içeri kesiyor. Ama çoğu savunmadan döndü. Bir zamanlar Tolga ciğerciyi imparatudor böyle kullanıyordu. Daha çok arka direkte gol atma görevi vardı tolganin, berkani ise orta açsın diye gonderiyoruz

Geri
Üst Alt