- 20 Eylül 2009
- 19.155
- 17.713
- 2.773
Taylanda Berkanda çok iyiydi bugün. Hem toplu hemde topsuz oyunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orta sahada bize amelelik yapacak biri her zaman gerekli ama son maclarda gercekten daha verimliçok özel işler yapıyor bu herif birkaç haftadır.
Top bizdeyken de bileye dikkat ettim torrent bu oyunculara minimum top kullandıracağı bi sistem tasarlamış. Genelde soldan çıkıyoruz, berkanı half space koşturup boş alanda top almasını istiyor ve pas istasyonu olarak kullanıyor. Alanyada da böyleydi sanırım berkan. Taylanda ise savunmadan top çıkarma işini almış genelde marcao-nelson-pva üzerinden ve penanın momoya nokta atışı paslarıyla yapıyor. Muhammedin indirdiği topları da ortasahalar koşu atan kanatlara atıyor. Biraz daha iyi kullanabilseler topu, her maç 2-3 böyle tehlike yaratırız. Helal olsun vallahi en azından bişeyler deniyor hatalar üzerinde ısrar etmiyor.Taylan ve berkan da gelişme var bence bu iki oyuncu da tamamen formasyona göre verimli oynuyorlar top bizde olduğunda foyaları ortaya çıkıyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkan![]()
Dikkat etmemiştim. Çok detaylı ve güzel analiz.berkan ın yeteneği tartışılır ama takım arkadaslarını motive etme adına ciddi bir iş yapıyor sahada. hep dikkat ediyorum müsait olduğu ve pasın atılmadığı birsürü atağımız vardı bu zamana kadar ceza sahasında. hiç birinde arkadaslarına el kol yapma kızma gibi bir davranıs sergilemiyor. (kerem cok yapıyor bunu mesela) sürekli kendini ve arkadaslarını motive etme durumunda. dün muhammed ilk gol asistini yapınca ellerini havaya kaldırıp tribüne dönüyor. muhtemelen arkadaslarının kendine geleceğini düşündü. herkes kerem e kosarken, berkan muhammede sarıldı ve kerem in gol sevincini yaptığı yere doğru götürdü. kişisel gelişimini iyi gideriyor. takımda da olumlu işler varsa bu tarz seylerin ciddi faydası var. küçük detaylar gibi gözüküyor bunlar ama takımdaslığın vazgeçilmez unsurları da aynı zamanda. herkes birbirinin ardını toparladığı, yanındaki önündeki için mücadele ettiği an iyi takım oluyorsun.