Maçın başındaki top kaybı biraz oyundan düşürdü ama sonra yavaş yavaş toparladı. İkinci yarı çok temiz oynadı.

Özgüven önemli aman diyeyim Berkan sakın onu kaybetme. Bu işi başaracak yetenek kondisyon fizik her şey var sende.

Uzun maratonda zaman zaman sol bekte de görürüz Berkan'ı.

iyidir iyi. önünde fegh, solunda şu haldeki aanholt ve slim fegh arda'yla oynamak kolay iş değil. biraz sırıtması normaldir bu maç özelinde.

Taylanla beraber çok işimize yarayacak olan topçudur

Vücudunu daha iyi kullanmayı öğrenmeli onun haricinde çevre görüşü iyi beğendim.

posyon
fiyat
itibariyle iyi bir dransfer gibi
yurtdışından böyle topçu almağa kalksan 2-3 milyon daha verirsin ve yabancı olur
Birde karşı takım 5-6 kişiyle kalabalık tuttu ortayı. Tek yapabildikleri temaslı oyunla biraz bastılar bunlara. Ligde böyle maç çok az olur.

Ben bu kadarını beklemiyordum. Müthiş bir herif.

Kotu basladi, iyi bitirdi. Dikine giderken zart diye durup geri donmesine anlam veremedim. Bunu birkac kez yapti. Biraz daha ozguven ve takima alisma gibi sureclerin tamamlanmasi lazim diye dusunuyorum. Bence iyi bir transfer gibi duruyor su sartlarda. Kendini gelistirecegini de dusunuyorum.

Taylan ve Berkan ikilisinin performansından memnunum, biri henüz takıma yeni katıldı diğeri ameliyat süreci atlattı öyle uçup kaçmalarını bekleyemeyiz belki de ama bu ikilide ısrar edilmesinden yanayım

Tek sorun şu ki ne Taylan ne de Berkan öyle net bir 6 numara değil, şu 4-1-4-1 saçmalığını bir kenara bırakıp Berkan-Taylan ikilisini yanyana kullanmaktan yanayım

Zaten Berkan 'ın da Taylan 'ın da öyle inanılmaz gol koşuları veya ceza sahası etkinliği yok, Cicaldau eklendikten sonra

E.Kılınç-Cicaldau-Kerem
Berkan-Taylan

Beşlisini izlemek isterim yeni transferler aramıza katılana kadar,

Geri
Üst Alt