Pas verdikten sonra diğerleri gibi yerinde beklemiyo tekrar hareketlenip pas istasyonu oluyo

Bugün bunu biraz pva,boey ve kerem yaptı başka yapan yoktu,durağanlık bu yüzden ortaya çıkıyo işte,mesela ilk st johnstone maçının ilk yarısını izleyin babel hep ayağa top istediği için ordan delemedik rakibi,çok statik kaldık,zonzili fegli babelli falcaolu o 2 sene önceki sıçışın sebebide buydu hareketsizlik,hep ayağa top beklemek,pası verdikten sonra boşa kaçmamak,koşu atmamak

Şimdiki kadroda arda,babel,feg yine aynı isimler,aynı anda sahada olunca takımın hareketli olması mümkün değil,kapanan rakibi açmakta,geriye düşüp maçı çevirememekte bu sebeple kronik problem haline geldi,yerleşen takımlar aynı yerde sabit al ver yapan oyuncular sayesinde çözülemiyo

Berkan,kerem,boey,cicaldu,alırsak gedson,halil,kanat ve kısmen pva derken hareketli oyuncu sayısını min 7-8de tutarsak ister istemez daha iyi,daha tempolu,daha az pas hatalı,daha efektif,daha hızlı bir oyuna sahip oluruz

Berkan geldiğinde şüphelerim vardı ancak çok net iyi oyuncu.Ben daha iyi işler yapabileceğini düşünüyorum.Gedson gelirse yan yana iyi bir ikili olabilirler.

Cok basarili 1 transfer oldugu simdiden belli oldu. Yalniz Gedson gelirse 11'de ki yerini kaybedebilir. Ciddi rekabet olacak gibi orta alanda. Taylan mukemmel basladi sezona. Gelirse Gedson'un kalitesini zaten biliyoruz. Daha Cicaldau var.

mücadelesi ve takımın en çok koşanlarından birisi olması ise onu özel yapan.

ayrıca galatasaray baskısı var gibi üzerinde. alanyadaki gibi rahat pas denemelerini pek yapmıyor. daha fazla uzun yop öldürücü top denerse olur gibi.

kötü oynuyor st johnstone maçındada beğenmemiştim çok ürkek oynuyor çok yan pas geri pas yapıyor

Top alıp dönmesi gereken yerde hala topu aldığı yöne pas verme gayretinde arkadan rakip basıyor bu sefer

İlk maçına kıyasla Jonstone deplasmanında etkisiz kalmıştı ama bu maçta bariz bir geriye gidiş var, utandırma bizi Berkan bir an önce kendine gel

biraz daha önde oynaması lazım bence.

cicaldau ortaya girince 4-2-3-1 gibi dizildik

berkan da taylan'la ikili kaldı

bence o pozisyonun adamı değil. defansif orta sahanın önündeki ikili de oynaması lazım.

İlk maçında ters kanada uzun topla oyunu değiştiriyordu ne olduysa o maçtan sonra bir daha denemedi.

Çok baski yedi ama duzelecek.ilk mactan sonraki yorumları da biliyoruz.sabredin az

Çok sol ayak odaklı oynuyor, problem bundan kaynaklı. Sağ ayağını ve dönüşlerini geliştirmeli, tek topları fena değil.

Heyecan da olabilir bilmiyorum. Kendisi arenada 1 2 maça çıksa kendine gelir diye düşünüyorum. Olmadık yerde çok saçma hata yapıyor. Tahminimce heyecan ve büyük takımda konusunu aşması gerekiyor.

Geri
Üst Alt