Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam tolga ciğerci'nin sarışın ve yakışıklı hali gibi
Yuh yav mozart tolgayı izlemesek inanıcazbu adam tolga ciğerci'nin sarışın ve yakışıklı hali gibi
ayağının iyi olduğu izlenimini vermediTolga kazmasiyla alakası yok
Bu maç giresun maçına göte fena değildi yav hücuma çıkardığı anlar oldu gayet takımı tabi yetmez o ayrıGitgide daha sıradan oynuyor nerede ilk sen cansın maçı nerede şu maçlar koşması iyi hoş da yetmiyor tek başına oyun içinde biraz efektif olması lazim
Bu maç giresun maçına göte fena değildi yav hücuma çıkardığı anlar oldu gayet takımı tabi yetmez o ayrı
Fakat şunu diyeyim ilk johstone maçındada bu maçtada en verimli olduğu yer sol içti başka yere geçince verimi çok net düşüyo çünkü sağ ayak yok elemanda yada kullanmıyo herneyse bilmiyorum
Pva’a attığı toplar ilk maçı ilen paraleldi
Yemeden içmeden sağ ayak çalışması gerekiyor tek ayaklı orta saha olmaz onun dışında emrek ilen alakası yok emrek sırf dinamizmiyle fark yaratıyordu bu eleman kaç kez sol taraftan atak başlattı yav tabi bunun yanında artık vizyon eksikliği mi özgüven eksikliğimi mo ya atmadığı pasın izahı yok istese ataabilirdi çünkü ordaBence gitgide güveni kayboluyor.. Tıpkı emre kılınc gibi daha çok koşup mücadele eden düz bir adama donusecek diye tırsıyorum... Yani 1 pozisyonda onu bombosken kendine güvenemeyip görmediği yere topuk pası denemesi bile ruh halini az buçuk ortaya koyuyor..Aslında şu kaos ortamı Berkan için büyük bir firsat sol ayağı da gayet iyi sadece daha çok sorumluluk alması gerekiyor..
Yemeden içmeden sağ ayak çalışması gerekiyor tek ayaklı orta saha olmaz onun dışında emrek ilen alakası yok emrek sırf dinamizmiyle fark yaratıyordu bu eleman kaç kez sol taraftan atak başlattı yav tabi bunun yanında artık vizyon eksikliği mi özgüven eksikliğimi mo ya atmadığı pasın izahı yok istese ataabilirdi çünkü orda
Yok yav emrek dan daha fazla sorumluluk alıyo yinede şu haliyle herif tek başına ayakta tutmaya çalışıyo orta sahayı emrek eziliyodu geçen seneemre k. ile oyun olarak alakası var demedim zaten..Emre Sivas'ta kanat oyuncusuydu yeri gelir atakları yonlendirirdi bize geldiğin de dümdüz bir göbek oyuncusu oldu göze girmek için de çok koştu mücadele etti..Berkanda da bu tarz bir durum seziyorum o yüzden umarım Emre'ye benzemez dedim.. Büyük takım forması farklıdır renktas herkes kaldıramaz..