Bugün çok top ezdi biraz geride dursun cicaldau ön plana çıkmalı

•quod erat demonstrandum•

10 günde 4. maçı yapan herifler biraz pert gibi.

yani sanırım öyle oldu tam emin diylim

Vuracağı yerde pas, pas vereceği yerde şut tercih ediyor. Ama daha iyi olacak Allahın izniyle ...

Yav orda ya başta atacak dianeye arıyorsam cal8m yaptıktan sonra kaleye vuracaksin ne aslan. Baskıyı iyi yapıyor ama tercihlerini duzeltmeli

Hatali isler yapsada her yerde aktif olmasi iyi. Iyi bir 6 numara gelirse once Taylan'i keserdim 11'den. En zayif halkamiz. Takimin baski yemesinin en buyuk sebebi Taylan'in Donk gibi kacak dovusmesi.

Çok iyisin ama gol pozisyonunda hata yaptın pas yerine kendin vursan veya biraz sola dürtsen topu rakip pazara gidecekti tabi hücum oyuncusu değil sonuçta çokta şeyetmemek lazım

Zekasız oyuncuları sevmiyorum. Hırsın bir halta yaraması için arada olumlu icraatler lazım.

topla dönüşleri fecaat, ceza sahasına girişleri mükemmel. bugün 2 merkez orta saha 2 en net pozisyonu buldu ki berkan bunu geldiğinden beri yapıyo. ama orta sahada topu ayağına aldığında çok daha güçlü ve kararlı olmalı.

tum maclarini izledik.. armutmusun elmamisin anlayamadik. Gencsin gelisirsin insallah ama su anda pek umut vermiyorsun.

Top çalamaması güçsüzlükten olsa gerek. Arada dinlendirilmeli.

Gayet iyiydi abartmayın lan. Adam hiç değilse pozisyona giriyor. Cicaldau neredeydi!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben beğendim bugün de. Takımın enerjisinin %70’i tek başına. Sürekli basıyor tempolu. Sadece pozisyon sonlarında ki pas-şut aksiyonlarını geliştirmeli. Daha iyi olacağına inanıyorum.

Düşünme hızıyla -ayakta uyum yok
Hızlı düşünüp geç uyguluyor
Alan kontrolü baya zayıf

okan buruk havası var ama işlenmesi lazım baya baya

Geri
Üst Alt