Herif kaç maçtır it gibi koşuyor bir yorgunluk oluşması normal PVAda da benzer sıkıntı vardı bugün arada dinlendirmek lazım...Ben umutluyum berkandan bir kere enerjisi müthiş böyle topçu her daim işimize yarar

Berkan çıktı takımın temposu bitti resmen.

Top kullanması da zamanla gelişecektir, topla ceza sahasına girişi ve çalımı normalde yapmadığı işlerdi, bence bunları yapması değerli.
Sol ayağına gelse vururdu hence sağ ayağını kullanmıyor özellikle topla dönüşlerinde çok sıkıntı yaratıyor şu sıkıntısını bi çözse gerisi çorap söküğü gibi gelir

Herif yorulmuyor. Gedsonla bitmeyen enerjimiz olacak

hafif kazmalık var bu çocukta

halbuki geçmişte 10 numarada oynamış.

belki de hala gs'de oynuyor olma gerginliğini yaşıyordur.

yine de enerjisinden ötürü sahada olması lazım.

Net iyi oyuncu ancak biraz ürkek gördüm bu maç.İlk maç daha guvenliydi.Kendine güvense bugün golünü yazardı Diagne pozisyonunda.Pasa ne gerek var.

Takima kattigi dinamizm cok iyi. Gercekten gozle gorulur bir enerji katiyor ama bu bence surdurulebilir degil. Olmadigi gibi, Taylan ile dogru bir ikili kurgusu olusturdugunu dusunmuyorum.

Son paslarda hatalar yapıyor ama temposu hatlar arasının kopmamasını sağlıyor. Çıktığı anda orta saha bomboş kaldı.

Ben de enerjisini beğeniyorum
Orada direk kaleye vurması lazımdı, bazı yerlerde hatalı tercihleri var bunun gibi
Orta sahada sağlam bir isimle daha iyi olacağını düşünüyorum ben

Berkan çıktı takımın temposu bitti resmen.

Top kullanması da zamanla gelişecektir, topla ceza sahasına girişi ve çalımı normalde yapmadığı işlerdi, bence bunları yapması değerli.

oyun kurulumunda çok kötü

bu konuya hiç dikkat etmemiştim alanyada

bir de şutu filan geçtim her şeyi sol ayakla yapmaya çalışıyor ki çok zaman kaybettiriyor bu ona

İyi niyetli mücadele ediyor

Zamanla daha iyi olacaktır

Bence kafa ve oyun yapısını 8 numaraya devşirmeli

Bu yeteneği var yapabilir

her topa atlıyor

Üst üstte hiç çıkmadan oynayınca adam artık zorlanmaya başladı.

Bugün zorlanması çok normal. Kalitesi, temposunu belli hiç bir korkum yok yerli oyuncu zorunluluğunda harika bir adam aldık.

Ha o hali ile bile çıktığında derin orta saha boşluğunu herkes görmüştür herhalde.

Sanırım 113.2 km koşmuşuz Berkan çıkmasa 115 km garantiydi.

oyun kurulumunda çok kötü

bu konuya hiç dikkat etmemiştim alanyada

bir de şutu filan geçtim her şeyi sol ayakla yapmaya çalışıyor ki çok zaman kaybettiriyor bu ona
Oyun kurulum işi ona kalmıyordu çünkü, 20 mt geri koşup, alıp dönecek ve doğru yere atacak kapasitesi şu an için yok. Zamanla gelişir ama inceci bir oyuncu değildi zaten.

Sağ ayağı kötü değil aslında ama çok sola dönük oynaması kötü.

Geri
Üst Alt