Adamın top sağ tarafına gelirse direk kitleniyor. Sağ ayağını muhakkak geliştirmeli. Topa çıkışlarda çok fazla zamanlama hatası var. Enerjisi süper.

Onun yerine Gedson oynadiginda daha iyi olacagiz. Bu takimin kaderi belli.
Halil
BAY Cica Moritan
Gedson Berkan
Yerli kaleci veya defans olmadiginda bu takimla baslamaliyiz.

Baskı altında mustafa sarpa bağlıyor ben şahsen 11 için yeterli görmüyorum fakat dinamizmide es geçilemez bu herifin yinede maliyet/performans olarak tatmin edici bi transfer değil

Eksikleri var da oyundan kopmamamızın temel sebeplerinden biri bu adam. Hatlar arasında hep aktif. Temposu takımı yukarı çekiyor. Gedson bir gelse birbirlerini yukarı çekecekler iyice.

Teknik özelliklerini bir kenara bırakıyorum bu çocukta nasıl bir enerji var maşallah yav dakika 85 falandı hâlâ basıyor, ısırıyor

Sola 1-2 tane çok iyi pas bıraktı, üzerine koyacaktır. Sağ ayak konusu bahsedilmişti, ek olarak topla dönüşleri ağır gibi, bunu aşabilir mi bilmiyorum sadece teknik bir konu değil biraz fiziksel de...

Yine harika bir maç oynadı. İlk yarı Boey ile birlikte ayakta kalan ender oyuncularımızdan biriydi.

Dakika 30'larda bir pozisyonda önde basıyor rakipler ondan kurtuldu etrafına bir baktı kendisinden başka basan oyuncu yok.

Orada kayış koptu çocukta az kalsın sinirden formasını yırtıyordu.

Bu yüzden Gedson transferinin olmasını çok çok istiyorum. Bu çocuğun performansı x2 olacak.

Gedson-Cicaldou-Berkan gerçekten sağlam bir üçlü hem zekiler temiz ayakları var hem de tempolu oyuncular.

Bu arada Taylan sakatlanıp çıktıktan sonra baskı yediğimiz anlarda sonradan girenler Aytaç-Emre Akbaba-Emre Kılınç falan orta sahada topları eveleyip gevelerken Berkan hep onların ayaklarından topları alıp sağa sola sakince dağıttı.

Mohamed ve PvA'ya iki tane tertemiz gollük top attı. Olmadı asist ama olsun kalitesini gördükçe daha da ümitleniyorum her maç için.

Gedson'u verin lan şerefsizler!

Biri gol kaçırdığında teselli etmeye bile koşarak ilk Berkan gidiyor. Geliştirmesi gereken yönleri var ama tam bir dinamo

ozellikle sevgili @Nurullah Fethi nin son yorumu uzerine gssozlukte su yorum ;

"takima ve hatta taraftara artik hiz lazim, dikine oyun lazim. bunlara dair kipirdanma gorulurse oyun nasil farkediyor hemen. berkan da izlettirdigi kadariyla bu ozelliklere sahip. cogunlukla ileriyi dusunuyor, nefis arapaslar atiyor oyunu acan, enerjisine zaten laf edemeyiz. gumburtuye gitmesin macta sahanin en iyilerindendi."

hatta bir diger renkdasimiz,

''okan ,emre , suat uclusunden kesitler sunan genc oyuncumuz'' . demis.

*basliga berkan ozelinde donersem;

berkan'i ilk izledigimde ve scout bazli duyduklarimdan dolayi - boyle yorumlarin olmasi nacizane tarafimi memnun ve mutlu ediyor. *sahada oyunu akliyla oynayan ,cabalayan , sevgili @Keramettin TANRIVERDİ nin de dedigi gibi ; tribundeki biz gibi elinden geleni yapiyor.

bu vesile ile berkan'i tebrik ederim performansindan dolayi... aynen devam genc kardesim.

Screenshot_20210828-141006.webp

Screenshot_20210828-141046.webp

Diğer artılarına girmiyorum eksikleride var ama bizim için çok değerli biri berkan

Yukardaki pozisyondan önce bi türlü topu tutamıyoruz kontraya çıkmak için,berkan topu alıyo ve ordaki herkes sağındaki adamın önüne doğru yuvarlardı o topu

Ama berkan napıyo top ayağına gelmeden önce çevre kontrolünü yapmış olacakki topu biraz sağına doğru sürüp gerideki 2 randers stoperinide topu sağındaki oyuncuya atacakmış gibi inandırıp mohamedin alanının daha boş kalmasını sağlıyo ve ani bir dönüşle topu soluna çekip mohamedi kaleciyle karşı karşıya bırakıyo

Aşağıdaki pozisyondada yan pas müdavimi olduğumuz için yine başka kim olsa önce ortadakine atardı topu ortadakide anholta dönerdi,bu ekstra 1 fazla pasla anholt karşı karşıyada kalamazdı savunmayı dengesizde yakalayamazdık ama berkanın direkt anholtu görebilmesi yine çok değerli
Screenshot_20210828-141138.webp

Bu çocuğu diğer kaplumbağaları görünce sanki "sadece" koşuyomuş zannediyo çoğu taraftar

Bence tam bir box to box midfielder. Hücuma çıkıyor, savunmaya yardım ediyor, topla gidebiliyor, dikine oynuyor. Taylan da yavaş yavaş deep lying playmaker pozisyonunda pas kalitesini göstermeye başladı, atmış olduğu uzun paslarla. Bu ikili bence oldu.

Geri
Üst Alt