Hala diyorum Berkan Taylan bizde rotasyon oyuncusu olabilir

Salin pjanicin üstüne kustursun

Berkan'ın olmadığı bu sezon 2 maç biri Kayserispor deplasmanı dinlendirildi diğeri Konyaspor maçı cezalıydı bence takımın gizli kahramanı her yere yetişmeye çalışıyor olmadığında ciddi zorluk yaşıyoruz takımın dinamosu desek doğru olur.

Berkan'ın olmadığı bu sezon 2 maç biri Kayserispor deplasmanı dinlendirildi diğeri Konyaspor maçı cezalıydı bence takımın gizli kahramanı her yere yetişmeye çalışıyor olmadığında ciddi zorluk yaşıyoruz takımın dinamosu desek doğru olur.
Soldan moskovalı topçunun hızlı çıkmaya çalıştığı bi pozisyon vardı resmen gedson gibi tereyağından kıl çeker gibi çekti topu atağa başlattı. Takımın dinamosu, mücadele gücü, hırsı herşeyi

Soldan moskovalı topçunun hızlı çıkmaya çalıştığı bi pozisyon vardı resmen gedson gibi tereyağından kıl çeker gibi çekti topu atağa başlattı. Takımın dinamosu, mücadele gücü, hırsı herşeyi
Bu çocuğun oyun görüşü ve pas kalitesini biraz daha arttırsak son yıllarda görmediğimiz bir seviyeye çıkabilir box to box gibi oynatmak lazım.

Bu çocuğun oyun görüşü ve pas kalitesini biraz daha arttırsak son yıllarda görmediğimiz bir seviyeye çıkabilir box to box gibi oynatmak lazım.
Gedson gelirse enerjisini daha kontrollü kullanır hale gelecek, bence gelecek sene bu ikilinin üstünlük kuramayacağı takım olmaz

şu sağ ayağını yürümek için kullanmasa çok güzel olacak

temposunu beğeniyorum ama topu sol ayağına alacak diye çok pozisyon hiç oluyor zaman kaybediyor o arada

Biraz daha aggressiv olabilir, türk hakenlerinden dili yanmis belliki

Veratti ye benzettiyorum nedense, ins öyle birseye evrilir

şu sağ ayağını yürümek için kullanmasa çok güzel olacak

temposunu beğeniyorum ama topu sol ayağına alacak diye çok pozisyon hiç oluyor zaman kaybediyor o arada
Aynen morutanın verdiği bi pas vardı orada sola almaya çalışırken kaybetti. Sağı güçlü olsa direk içeri girmeyi dener daha etkili bi atak olabilirdi

Çok net bir gizli kahraman , arada sahneye çıkmak için fazla zorluyor ama ortasahada kattığı mücadele yeter. Basit oynasın daha etkili

Aynen morutanın verdiği bi pas vardı orada sola almaya çalışırken kaybetti. Sağı güçlü olsa direk içeri girmeyi dener daha etkili bi atak olabilirdi
şu pozisyon işte

direkt sağ ayakla bıraksa sola doğru %51 gol. sol ayağına alana kadar rakip pozisyonu kapatıyor. ilk yarıda da var bu tarz sağ ayağıyla atsa babel pozisyona girecekti

şu pozisyon işte

direkt sağ ayakla bıraksa sola doğru %51 gol. sol ayağına alana kadar rakip pozisyonu kapatıyor. ilk yarıda da var bu tarz sağ ayağıyla atsa babel pozisyona girecekti

Bundan bi tane daha var kanka yine sola alayım derken rakip girdi araya. Bu seviyelerde bu büyük eksiklik bence. Bu konu ğzerne çok çalışmalı. Top dağıtımına da çok katkısı olacak çünkü

Toprağıma laf yok

IMG_4781.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamamen yanlış boş transfer. 4m euro çöpe gitti. Bu arkadaş savunmada napti? Hücumda napti karşı takımda olsa ilk 18e giremez sonra maç kazanalım diye uğraşıyoruz.

Sahada hiç yoktu. Adını duyan var mıydı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt