Golde herifi indirememesine uyuz oldum ama yine baya iyiydi kapıp vurduğu topu kaleci acayip çıkardı o gol redemption arc başlangıcı olabilirdi. Kendinden ümidi kesmedim bir müddet daha kesmeyi reddediyorum. Bu şekilde ıslıklanmayı ve günah keçisi olmayı kaldırabilecek psikolojide olduğuna da inanıyorum

Üzerinde acayip bir baskı var ve belli ki o baskıyı kaldıramıyor. Hata yapmaktan korktuğu için sorumluluk almıyor. Top ayağına geldiğinde de eli ayağı titriyor. Bir süre dinlendirilmesi hem kendisi hem de takım için iyi olacaktır.

Islilkamayi haketmiyorlar, onlarin sucu degil, suc onlari alanda. Iyi niyetlerinden süphem yok. Taylan icin de aynisi gecerli. Hepsinden fazla caba harciyorlar ama yetenekleri bu.

Islilkamayi haketmiyorlar, onlarin sucu degil, suc onlari alanda. Iyi niyetlerinden süphem yok. Taylan icin de aynisi gecerli. Hepsinden fazla caba harciyorlar ama yetenekleri bu.
Tam olarak aynı düşünüyorum, gelip buraya yazarken oyuncularda kabahat yok zaten.

Hepsi özgüven olarak dibi görmüş durumdalar bize gelmeden gelişim evresini sürdürürlerken şu an ki konumda tam tersi noktaya geldiler ve o baskıyı kaldıramaz haldeler özellikle 1-2 mağlubiyet daha gelirse takımda oynayacak orta saha kalmayacak o psikolojiye sürükleniyorlar. Taylan - Berkan yan yana olmayacağını geçtiğimiz 24 hafta gösterdi halen aynı orta saha ısrar ediliyor muhtemelen Pulgar'dan da verim alamazsak kalan haftalar doldur boşalt sistemine dönmek lazım. Bunu 6 numaraya koşucu ve süpürücü olarak koyup öne 4 tane forvet atıp karambol futbolundan verim alabiliriz.

Hepsi özgüven olarak dibi görmüş durumdalar bize gelmeden gelişim evresini sürdürürlerken şu an ki konumda tam tersi noktaya geldiler ve o baskıyı kaldıramaz haldeler özellikle 1-2 mağlubiyet daha gelirse takımda oynayacak orta saha kalmayacak o psikolojiye sürükleniyorlar. Taylan - Berkan yan yana olmayacağını geçtiğimiz 24 hafta gösterdi halen aynı orta saha ısrar ediliyor muhtemelen Pulgar'dan da verim alamazsak kalan haftalar doldur boşalt sistemine dönmek lazım. Bunu 6 numaraya koşucu ve süpürücü olarak koyup öne 4 tane forvet atıp karambol futbolundan verim alabiliriz.

Maclar 90dk Ozan. Oyle taktik olmaz. Altyapidan birilerini alsinlar daha iyi.

Torrent şu adamlara bol bol first touch ve pas çalışması yaptırsın. Tackle işine sonra geçeriz önce futbolun temelini kavrasınlar

Az buz da para vermedik ki ya.Bir buçuk senelik A takım kariyeri olan birine nasıl bu parayı gömdük, nasıl bu riski aldık inanılmaz.

Temmuz'dan beri aralıksız her maça çıkıyor.Göztepe maçında yedeğe çekilmesi lazım, biraz kendine gelir belki.

Saidou gibi arkayı süpürsün öne aktarsın yeter bu takım başka türlü bu hocayla kazanamaz karambol yaratır kazanırız

Kisa vadede hocadan beklentilerim (kaldigini varsayiyorum);

1- Oncelikle dogru (en ideal) kadro ile cikmasi
2- Babel ile baslamamasi mumkune oynatmamasi
3- Omer'in bek oynamamasi (zaruri durumlar haricinde (sakatlik vs..) )
4- Takim skoru aldiginda (1-0 oldugunda bile) geri cekilmemeleri gerektigini ogretmesi
5- Bol sut ve duran top calistirip takimin bitiricilik konusundako eksikliginin uzerine gitmesi (Gomis'de burada dogal yardimci olacaktir)
6- Oyuncularla iletisim kurup, morallarini duzeltip en yuksek verimi almasi
7- Altyapidan birkac genci denemesi (en azindan yavas yavas sonradan oyuna alarak vs..)
8- Kendisi dahil oyunculara oynadiklari formanin ve klubun geleneklerini/buyuklugunu ogretmesi

Bunun disinda ozel bir taktik vs.. yok abi Kayseri maci ikinci yari neredeyse tek kale oynadik, o golu atamiyorlar o istedigimiz baskiyi tam olarak kuramiyorlar. Ikinci kisimda belki bir taktiksel dokunus olabilir ancak once dogru kadroyu belirlemesi lazim ve buna gore oyunu kurmasi gerekiyor. Iletisim cok onemli, cok. Konusmali oyuncularla.. Morallerini yukseltmeli. 8-5 tipinde hoca goruntusu var. Bizde islemiyor iste.

Senin dedigine su sekilde katilirim, yine Kayseri maci gibi bir ortam olusursa, Gomis <> MO yerine, ikisini de oyunda tutup ve hatta Halil'i alip doldur bosalt deneyebilirdik. Ama bunu 90dk boyunca yapamazsin.

Baslikta Berkan'in, ona gelecek olursa ben fikrimi cok cok onceden soyledim bu baslik altinda da. En olmadi maclarin basliklarinda, cok onceden.. Kalitesi dusuk bir futbolcu. Ederinin cok ustunde bir odeme yapildi. Daha henuz pas bile atamiyor, tum paslari basit-duz. Onceki haftalarda yaptigi asist disinda onca mactir aklimda kalan bir pasi da yok. Duzelir mi ? Evet, genc sayilir. Ama hangi seviyeye cikar ve o seviye bizim seviyemize ne kadar yaklasir bu bir = ?

Reisin galiba pedagojik formasyonu varmis Fransizcasi olanlar duzeltebilir yanlissa

HEP_FC_Sion.JPG

Egitimli kulturlu topculari severiz. Berkan'da kaptan materyali bence

Herhangi bir yerli oyuncuya 1 milyon Euro bile fazla iken biz bu adama 4 milyon Euro verdik.
Çok büyük salaklık yalnız öyle böyle değil Türk pasaportu hariç vasat oğlu vasat adama bu para yazık.
Türk hakkını vasat bek yada stoper kiralayıp çözersin orta sahaya nitelikli yabancı alırsın
Bu kadar basit denklemi yapmamak hainlik kimse savunmasın

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt