tolga ciğerciyi beğenmeyen hoca bunu nasıl beğendi de onay verdi. herhalde ş. liginde bir ara en az koşan takımdık koşu takıntısı oldu, baktılar bu da iyi koşuyor, fazla sakatlanmıyor aldılar.

tolga ciğerciyi beğenmeyen hoca bunu nasıl beğendi de onay verdi. herhalde ş. liginde bir ara en az koşan takımdık koşu takıntısı oldu, baktılar bu da iyi koşuyor, fazla sakatlanmıyor aldılar.
Yalnız bu seneki Tolga Ciğerci nin performansı bile Berkan dan iyidir herhalde. Öyle bir hale geldi ki takım bugün Gedson transfer edilmiş olsaydı şu Rize kariyerine başladığı gibi başlar mıydı? İnanmıyorum yeni nesil Berkan,Taylan olur çıkardı takım bu haldeyken Gedson u bile çürütebilirdik

Yalnız bu seneki Tolga Ciğerci nin performansı bile Berkan dan iyidir herhalde. Öyle bir hale geldi ki takım bugün Gedson transfer edilmiş olsaydı şu Rize kariyerine başladığı gibi başlar mıydı? İnanmıyorum yeni nesil Berkan,Taylan olur çıkardı takım bu haldeyken Gedson u bile çürütebilirdik
haklısın üstad. berkan'da ilk maçlarında aslında kötü değildi. oyuncular kazanamadıkça mental olarak çöktüler, potansiyellerinin altına düştüler. yine de berkan'ın 4 milyon euro edecek kadar olmuş bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. ara sıra yedek kalabilseydi belki daha olumlu oynayabilirdi devamlı ateş hattının içindeler. psikolojileri kaldırmıyor belli ki.

haklısın üstad. berkan'da ilk maçlarında aslında kötü değildi. oyuncular kazanamadıkça mental olarak çöktüler, potansiyellerinin altına düştüler. yine de berkan'ın 4 milyon euro edecek kadar olmuş bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. ara sıra yedek kalabilseydi belki daha olumlu oynayabilirdi devamlı ateş hattının içindeler. psikolojileri kaldırmıyor belli ki.
Takımın genel olarak sıkıntısı o zaten, kimseyi yedekleyemiyoruz ki mesela Kerem in yedeği yok, Marcao nun yedeği yok, Boey in bir yedeği yok PvA un bir yedeği yok (Ömer sol-bek filan değil) uzun zamandır Musleranın bir yedeği yoktu hepsini geçtim bu takımın sağ kanadında kim oynayacak sezon bitiyor daha belli değil bir Emre Kılınç oynuyor bir Morutan arada Babel, Feghouli filan formanın asıl sahibi belli değil

Plansızlıklar içinde bir kadro resmen, başta emeği geçen Fatih Terim ve Burak Elmas yönetimi yüzünden bu haldeyiz

Oyuncuyu yanlış kullanıyoruz.
Kardeşim bu adam pas atamıyorsa neden 8 numarada oynatmaya çalışıyoruz?
Koy 6 numaraya deli danalar gibi koşsun ve pres yapsın. Adam ciğersiz orta saha işte. Çapına göre görev vereceksin.

Çok uzun zaman sonra ilk defa Göztepe maçında oyuna girdikten sonra beğendim Berkanı, belki de maç tam onun istediği gibi bir hale gelmişti onun için de olabilir ama Taylan veya Ömer yerine Berkan oynasın

Aga siz ne yapıyonuz antremanlarda. Adamın tekniği yok olmuş. Kazma bir görüntüsü var sahada.

Cok kosuyor okadar, sabrinin orta saha versiyonu sayilacak dereceye gelmis

Azcık beyini olsa iyi topçu olacakta topu sağı çekip çoğulmaya olanak bile sağlamıyor. Bunu bile düşünemeyen yapamayan adama 4 milyon verdik.

Geri
Üst Alt