- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
seneye mecbur 1 orta saha yerli olucak berkan ya da alirsak salih ozcan olur mecburen ama yanina iyi parcalar sart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekonominin ve kurun farkında mısınız bilmiyorum ama euro 16 ve gelirimiz yok. Olan gelirin de 300 milyona yakını borca gidecek. Avrupa geliri yok sadece sponsor ve yayıncıyla çıkacaksınız sezona.
Bugünlere gelinmesinin esas sebebi önüne gelene verilen 2-3lük kontratlardır, Berkan'ın bu sezonki total maliyeti 1.5 milyon euro ve bonservisle alındı. Yıllarca antin kuntin adamlara verilen astronomik paraların geri dönüşü olmadı tabii ki oyuncu geliştireceksin.
O kötü bu kötü şu kötü yeter yav. Gören de ŞL finaline çıkıyoruz sanacak, rakiplerin topçuları belli. 50 m euro total gelirimiz olacağı muammayken sanki 500 m euro gelir varmış gibi hareketlere son versek iyi olacak.
Taylan sırtı dönük aldığı toplarda daha garanti oynuyor ve dün top dağıtımını çok iyi yaptı.Birkac haftadir farklı gorevlerle oynuyor. Ve taylanla beraber yukselisteler boyle devam ederler umarım.
Ünal Aysal döneminin şımarıklıkları bunlar. Bir defa tattık ya o tadı hep öyle olsun istiyoruz.
Rus hatunla yatan garip Anadolu insanının evdeki karısını paçavra olarak görmesi, kıymetini bilmemesi gibi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkan için sabrımız kalmamıştır.
celili alalım yaw bi sene daha bu herifi izleyemem top kapmada iyi olsa tamam onda da vasat.
Berkan için sabrımız kalmamıştır.
Celil'i bilmem de Berkan konusuna katılıyorum.
celili alalım yaw bi sene daha bu herifi izleyemem top kapmada iyi olsa tamam onda da vasat.
Eleştiriye lafım yok ama bence faydalı sezon başından beri kaç maç oynadı milli takım dahil ne sakatlandı ne ceza aldı. Kerem ile kaç maça çıktılar bu bile bence çok fazla yerden yere vurmamak için bir sebep olmalı. Tam bir profesyonel ben kendisinden memnunum valla. Seneye yanına gelecek iyi os lar ile bu defolarıda gözükmez.