Bunun ayagi kalas gibi degil cunku hic yok gibi.
Tanimasam ve bana 100 şutunu veya pasini izlettirseler bu adam sag ayakli derim. Bu biraz da kendine guvensizlik gibi.

fb'de oynayan crespo veya ts'de oynayan siopis müthiş teknik oyuncu mu? hayır

berkan bence haksızlık edilen oyuncu. Yanına şöyle gedson-hamsik-zajc gibi 8 numara koyun iddia ediyorum 5 maç sonra herkes berkan hayranı olur

kadro planlama hatasının suçu berkana kaldı. Mesela milli takımda berkan-orkun-hakan üçlüsü oynarsa berkan müthiş bir performans ortaya koyar

görürsünz
Milli takımda sol bek oynattılar adamı

Dün bir GS neferi olarak utandırdı bizleri.. Sahada stoperler de dahil tekniği en zayıf en eli ayağına dolanan topcuydu maalesef..Sağ ayağını yürümek için kullanıyor kısmını ayakta durmak için olarak revize edebilirim.. Sene başı enerjisiyle dinamizmiyle gözümüzü boyadı alışır dedik daha da iyi olur dedik herif iyice boka sardı..
Rıdvan gibi bir sol bek varken berkani oraya koymak nasıl bir aklın ürünüdür çözemedim cidden..
Bu herifin göbekte oynayabilmesi için de yanında 2 adet oyun görüşü yüksek top tekniği pasları ortalama üstü adam şart başka türlü tolere edilmesi mümkün degil..

Oyuncu gömmeyi hiç sevmem, huyumda değildir ama artık Berkan'a katlanamıyorum. Çok düzgün karakterli bir çocuk lakin damat aramıyoruz. Antep maçında tek ayağı üstünde sek sek sekerek penaltıyı çalınmak zorunda bırakmasının akıl mantıkla izahı yok. Ayağına top geldiğinde heyecanın sönüyor, "o top öldü" diyorsun. Kendi akıl sağlığım için Berkan ile devam edilmesine karşıyım.

Sırf yabancı sınırı var diye kadroda tutulmaz umarım, en az zararla gönderip farklı alternatiflere yönelmemiz lazım.

işinin futbol olmaması gerekirken gs de milli takımda 11 şansı buluyor. dünyanın şanslı kişileri arasına ismini rahatlıkla yazdırır.

Sadece koşarak topçu olunmaz derlerdi adam bu tezi çürüttü resmen ... Pas yok, şut yok, etkili orta yok sadece koşu var sonrada Berkan sahada basmadık yer bırakmadı sonuç mağlubiyet almışsın istatistik kasan sayfalarda koşu mesafesi listesinde adı yukarılarda ötesi başka bahara ...

Bence takimda acik ara en kötü ayaga sahip olan futbolcu. Mustafa Sarp bile bundan daha iyiydi bu konuda.

Muhtemelen bu sene olduğu gibi önümüzdeki sene de yerli oynatma zorunluluğu adı altında bol bol Berkan izleriz. Bana kalsa değil 4 aynı anda sahada 14 tane yerli oyuncu olmak zorunda olsak bile o 14 oyuncu arasına almam Berkan ı

Gerçekten çok uzatmaya gerek yok kalitesiz bir orta saha. Bakıyorum bu adamın ayağı iyi değil geriden pasla çıkamaz, e çift yönlü bir orta saha mı diye bakıyorum? Adam yönsüz resmen oyun içinde baskın olduğu bir yer yok, dribling özelliği de yok uzaktan şutları etkili değil hani tamam işin hücum kısmında, bağlantı rolünde yok eyvallah defansta ne yapmış diye bakıyorum orda da hayal kırıklığı

Taylan veya Cicaldau kadar gömülmüyor belki gerçekten mücadele olarak elinden gelen herşeyi yaptığı için ama olmuyor işte, iyi niyetli olabilir de yetmiyor. Bence değişime ilk olarak Berkan ın olduğu mevkiden başlamak lazım

Ayagının kötü oldugunu geldiğinden beri söylemiştik koşmak dışında bi halta yaramıyor cidden şu haliyle

Ha ama şunu da yapabilirsin devasa atletizmiyle kenarda top toplayıcılıgı yaptırabilirsin mesela böylece zamandan kazanırız

Bu adamı bu fiyatlara alıp işk 11 olarak düşünen kim varsa Allahında bulsun.

Şu adamı üç maç izleyen adam Galatasaraya transfer etmez.

Fatih terim
Emre utkucan
Burak elmas
Artık kim yapdıysa size yazıklar olsun.
Şimdi bunların yapdığı transferden hayır gelirmi..
Ama adamlarda utanma yokki hala transferleri bu adamlar yapdı.Göz göre göre hataları senelerdir yapan adamların Galatasaray umrunda değildir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu heriften acilen kurtulmamız lazım... Kaç maçta bizi yaktı sayamadım.

2-0 öndeyiz diye rahatlıkla hücuma katılıyo.Alanyaspor'da da böyleydi.Gelecek sezon yanında başka bi orta sahayla oynarsa biraz daha rahat oynayabilir..

Hücumda biraz kafanı kullanabil be birader.

Geri
Üst Alt