- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Kabız gibi koşuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O biraz tff nin yk muhabbeti yüzünden. 5 para etmeyecek ama 11 nde olması gereken Türklere milyon fiyatlar çekildi.Altyapı futbolcusu veya bonservissiz alınmış olsaydı yine birşey demezdim ama bu adamı almak için 70 milyon TL ödedik.
Olayın berkanla ilgisi falan yok. Burada bas bas bağırıp yazdık 10 numaran 15 üstü gol ve asist yapacak. 8 numara 10 civarı yapacak. 6 numara ara da çıkıp kafa bacağı sokuo 4-5 gol katkısı yapacak yoksa şampiyon falan olamazsın bu ligde diye. Ne yaptılar bütün düz oyuncuları aldılar ne gol ne asist ne ara pası hiçbir şey yok dua edelim küme düşmedik.
He ayrıca bu gol muhabbetini yapınca bizle az dalga geçilmedi, çok basit bakıyorsun her şey gol asist mi.
Alın bu koşucuyla oynayın şimdi.
Melo ilk senesi Gol kralığına oynuyordu neredeyse....Dogrusun ama Berkan ile de ilgili. Galatasaray'in orta saha oyuncusu defansive bile olsa en az 3-4 gol 4-5 de asist katkisi verecek sadece lig maclari icin diyorum bu da en az. Yani bir 10 gole etki edecek. Ha bunu yapamiyorsa, gol yedirmeme konusunda tas gibi olacak yani birini en azindan cok iyi yapacak ki sunu diyebilelim; "Berkan gol atamiyor ama onun oynadigi maclarda rakipler gol atamiyor/zor atiyor deli gibi top kapiyor, rakibi eziyor vs.." bu da yok. Ee abi neyini sevelim iste ?
Berkanla ilgili değil dediğim kısım adamın yeteneği kapasitesi bu.Dogrusun ama Berkan ile de ilgili. Galatasaray'in orta saha oyuncusu defansive bile olsa en az 3-4 gol 4-5 de asist katkisi verecek sadece lig maclari icin diyorum bu da en az. Yani bir 10 gole etki edecek. Ha bunu yapamiyorsa, gol yedirmeme konusunda tas gibi olacak yani birini en azindan cok iyi yapacak ki sunu diyebilelim; "Berkan gol atamiyor ama onun oynadigi maclarda rakipler gol atamiyor/zor atiyor deli gibi top kapiyor, rakibi eziyor vs.." bu da yok. Ee abi neyini sevelim iste ?
Berkanla ilgili değil dediğim kısım adamın yeteneği kapasitesi bu.
Haybeden yükleniyoruz , çocuk en fazla bu kadar oynayabilir, kabahat onu alanlarda.
fb'de oynayan crespo veya ts'de oynayan siopis müthiş teknik oyuncu mu? hayır
berkan bence haksızlık edilen oyuncu. Yanına şöyle gedson-hamsik-zajc gibi 8 numara koyun iddia ediyorum 5 maç sonra herkes berkan hayranı olur
kadro planlama hatasının suçu berkana kaldı. Mesela milli takımda berkan-orkun-hakan üçlüsü oynarsa berkan müthiş bir performans ortaya koyar
görürsünz
Barkandan beklentiler çok yanlış boyutta, Berkan kesici futbolcu ısıran oyuncu ama taraftar için herkes mükemmel teknik olacak çalım atarak şekilli pas verecek felan. Berkana bana göre de çok haksızlık yapılıyor Berkanın hatası kendi görevinden daha fazlasını yapmaya çalışmasıdır. Sadece kendi görevini yapsa avrupa maçlarında ki gibi çok sevilir ama bu da iyi niyetten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.fb'de oynayan crespo veya ts'de oynayan siopis müthiş teknik oyuncu mu? hayır
berkan bence haksızlık edilen oyuncu. Yanına şöyle gedson-hamsik-zajc gibi 8 numara koyun iddia ediyorum 5 maç sonra herkes berkan hayranı olur
kadro planlama hatasının suçu berkana kaldı. Mesela milli takımda berkan-orkun-hakan üçlüsü oynarsa berkan müthiş bir performans ortaya koyar
görürsünz