Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Naptın be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azindan top kap, onunda yapamiyor hep gölge pres.Pas
Şut
Teknik
Top kapma
Oyun görüşü
Oyun zekası
Defans yok hücum yok. Kim izledi de neyini beğenerek aldı bu herifi?
Biriniz de diyin ki şu özelliği iyi ondan almışızdır. Yok abi yok. 4 milyon bu kadar kolay harcanmamalı
ligin kaşarlanmış 2.lig topçularının ayağından top alamıyor. gölge press bile bi işe yarar bu ne tür bir press yapıyor çözemedim.En azindan top kap, onunda yapamiyor hep gölge pres.
Deplasmanda cogu maci zaten bu yetersiz orta sahanin yüzünden veriyoruz.ligin kaşarlanmış 2.lig topçularının ayağından top alamıyor. gölge press bile bi işe yarar bu ne tür bir press yapıyor çözemedim.
100 km koşsun maç başı ne işe yarıyorsa
Alternativ yok renkdas. Yoksa torrent bu adami oynatcagini zanmiyorumNe Terim nede Torrent bu adamı kesmiyor. Sene başından beri hep ilk 11. Çok ilginç.
İyi yağlama çekiyor olabilir. Bazı dinozorlar sever yağcı adamı.Pas
Şut
Teknik
Top kapma
Oyun görüşü
Oyun zekası
Defans yok hücum yok. Kim izledi de neyini beğenerek aldı bu herifi?
Biriniz de diyin ki şu özelliği iyi ondan almışızdır. Yok abi yok. 4 milyon bu kadar kolay harcanmamalı
Harika yorumSadece terim deyip samimiyetsizlik yapmayın.
Bu klübün başkanı ve yönetimide en az terim kadar suçludur.
Herkes transfer döneminde çok para harcandı diyor ama koca bir yalan.burak elmas gibi yalan hepsi.
Kasada ne kadar varsa onu harcadılar.Çulsuz yönetimin hiçbirşekilde kattığı para yok..
2,3 milyonluk adamlara sırf peşin vermemek adına 2,3 katı para verip beş taksit yaptılar.
İlk sene bonservise verilen toplam tutar aşağı yukarı 10 milyon civarıdır.
10 milyonada 10 oyuncu ancak bu ladar olur.
Soruyorum Keremi 10 milyona beş taksitle kim satar? Adamlar biliyor malını resmen kazıkladılar bizim beceriksizleri.
Olayın berkanla ilgisi falan yok. Burada bas bas bağırıp yazdık 10 numaran 15 üstü gol ve asist yapacak. 8 numara 10 civarı yapacak. 6 numara ara da çıkıp kafa bacağı sokuo 4-5 gol katkısı yapacak yoksa şampiyon falan olamazsın bu ligde diye. Ne yaptılar bütün düz oyuncuları aldılar ne gol ne asist ne ara pası hiçbir şey yok dua edelim küme düşmedik.Ortasahamizin skora katkisinin neredeyse sifir olmasinda (bir iki asist ve gol disinda yok sayabiliriz hatta gol de olmayabilir aklima bile gelmiyor suan) en buyuk pay sahiplerinden biri.
Ben dedim demek icin degil;
Taylan, en prime donemi gecen sene bu zamanlar yazdik burada.. "Abi iyi guzel pohpohluyorsunuz ama adamin pas tercihleri, ilk kontoirlu hep kotu, bu seviyelerin oyuncusu degil".. Simdi gittik, Taylan'in daha cok kosan ve genc versiyonunu bulduk. 1 tane boyle oyuncu olur kabulum, kupa da bakin kupa da ya da ligde veya 3 farkli galibiyet ustune rotasyon icin sahaya alirsin, rakibi bozarsin vs.. ama bir takimin degismez ikilisi bunlar olamazlar ki o takim Galatasaray olamaz.
Vasatligimizin temel taslarindan; Taylan-Berkan-BAY-Rumen bro'lar ve hatta yer yer PvA. Babel'e falan girmiyorum bile. Ipini asmis, ununu elemis adamlar dolu takimda.
Berkan, kardesim.. Gencsin sen bak, hala bir sansin var.. Zayif yonlerine calis.. Hocan ile konus ya da.. Senin fizik ve hiz gibi idmanlardan cok, baya bir teknik/sut boost idmanlara ihtiyacin var.. Biraz da matematik/geometri falan calis diyecegimde onun cozumu zor. Ne yapalim abi biz, seviyoruz bu renkleri ve sizleri izlerken icim aciyor bak. Barselona macinda muazzam mucadele verdin ama yetmiyor iste, burasi Galatasaray. O bir ust bir cit fark yaratmaniz bekleniyor sizde.. Tugay gibi, Suat gibi, Ergun gibi, cok geriye gitmeden yaziyorum.. Bu adamlarin maclarini izleyin lutfen hicbirsey yapmiyorsaniz. Kosmak, yardirmak, dili disarida maci bitirmek yetmiyor iste. Olmuyor, ya gelistireceksiniz kendinizi ya da en fazla rotasyona dusmenizi isteriz. En fazla diyoruz bak. Yazik be kardesim.