Berkan veya Taylandan biri 11 digeri yedek olsa bu duruma ne onlar neden biz dusecez aslinda.Berkan ilk 11 olsa onunde adam gibi bir 10 arkasinda adam gibi bir 6 olsa Taylanda yedekten girse cok is yaparlar.Avrupada is yapan cocuklari bu kadarda yerin dibine sokmayalim.

Adam neredeyse kariyerindeki 2. sezonu oynuyor, Alanya’dan önce Sion’da maçı yok. Biraz fazla beklenti var bence Berkan’dan. Barış Özbek muamelesi yapılıyor, o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Mevcut şartlarda rotasyonun değerli bir parçası olabilir.

Yanlarına transfer edilecek 2 kaliteli ayakla hem Taylan hem Berkan daha değerli yönlerini rahatça sergileyecektir. 1 sene önce orta sahamızda Seri- Nzonzi- Lemina vardı ancak temposuzluktan ölüyordu takım. Ömer bayram monte edildi oraya bunu gidermek için. Şimdide çok tempolu ancak yetenekleri kısıtlı bir orta saha rotasyonumuz var. Dengeyi bulduğumuz an hepsinin değeri artacaktır.

Adam neredeyse kariyerindeki 2. sezonu oynuyor, Alanya’dan önce Sion’da maçı yok. Biraz fazla beklenti var bence Berkan’dan. Barış Özbek muamelesi yapılıyor, o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Mevcut şartlarda rotasyonun değerli bir parçası olabilir.

Bu adam futbolcudan ziyade bir atlettir kardeşim git maraton koş topa dokunma. Ayağına hükmedemeyen futbolcu mu olur? Saç baş yoldurdun, bir tane olumlu hareketin bile mi olmaz?

Hadi biz mecburiyetten oynatıyoruz da bu Kuntz efendi Antep maçını katledişini izlememiş mi? Ulan hadi yine hata yaptın kadroya aldın da buna 80 dk. nasıl sabrettin be adam. Ben ekran başında saçımı başımı yoldum en son maçı kapattım bunun ve Zeki'nin yüzünden. İnanılır gibi değil yav. Ulan ben olsam kendim çıkardım oyunu katlettim diye.

Burak, Zeki ve Berkan milli takım oyuncusu değiller artı Berkan oyuncu da değil.

Bu adam futbolcudan ziyade bir atlettir kardeşim git maraton koş topa dokunma. Ayağına hükmedemeyen futbolcu mu olur? Saç baş yoldurdun, bir tane olumlu hareketin bile mi olmaz?

Hadi biz mecburiyetten oynatıyoruz da bu Kuntz efendi Antep maçını katledişini izlememiş mi? Ulan hadi yine hata yaptın kadroya aldın da buna 80 dk. nasıl sabrettin be adam. Ben ekran başında saçımı başımı yoldum en son maçı kapattım bunun ve Zeki'nin yüzünden. İnanılır gibi değil yav. Ulan ben olsam kendim çıkardım oyunu katlettim diye.

Burak, Zeki ve Berkan milli takım oyuncusu değiller artı Berkan oyuncu da değil.
Berkan doğru rol verildiğinde faydalanabilinecek bir adam. Barça deplasmanında F.De Jong, Beşiktaş derbisinde ise Can Bozdoğan'ı presle boğup bariz üstünlük kurmuştu. Bundan fazlasını verirsen yapamıyor adam.

bir ara milli takım savunması diye diye sabri servet zan balta 4lüsünü asla değiştirmeyi düşünmüyorduk ve ne zaman bu iş gündeme gelse tvde böyle deniyordu

oysa seviye düşüklüğü türk oyunculardaydı ve dolayısıyla o 4lü o seviyede milli oluyordu

şimdi berkan da böyle

yerli kuralı var ve o mevkide yerli alternatif koskoca ülkede neredeyse sıfır

oysa gözleri ergün görmüş adamlar için betjan galatasarayda ilk 25e giremez

hatta ahmet vardı bjkye giden o bile daha iyi herifti

çok büyük hayal kırıklığı

bir ara milli takım savunması diye diye sabri servet zan balta 4lüsünü asla değiştirmeyi düşünmüyorduk ve ne zaman bu iş gündeme gelse tvde böyle deniyordu

oysa seviye düşüklüğü türk oyunculardaydı ve dolayısıyla o 4lü o seviyede milli oluyordu

şimdi berkan da böyle

yerli kuralı var ve o mevkide yerli alternatif koskoca ülkede neredeyse sıfır

oysa gözleri ergün görmüş adamlar için betjan galatasarayda ilk 25e giremez

hatta ahmet vardı bjkye giden o bile daha iyi herifti

çok büyük hayal kırıklığı

Ahmet oldukca iyi bir oyuncuydu aslinda. Onun disinda dogrusun ben kendi adima bunu uzun zamandir diyorum.. Taylan'i Berkan;i falan bu forma icin oldukca kotuler. Niyetleri ayri bir konu en azindan ahlak acisindan (etik) bir sorun yok, caliskanlar, efor sarfediyorlar ama yetmiyor iste.

Gunun sonunda defolari artiyor.

Ergun Penbe, solbek/ortasaha yeri geldi libero olarakta oynadi.. hic siritmadi cunku kalite var, ayaklar iyi, sakin/zeki oyuncuydu.. Tugay, Suat boyleydi yine,, O seviyelerden bu seviyelere bakinca, genclere aciklayamiyoruz bazi seyleri.

yanlis yerde oynatilmasina ragmen iyidi ben begeniyorum caliskanligi kesinlikle yok sayilamaz. en iyileri mac icerisinde zaten berkan, orkun ve keremdi.

Top kontrolü artı pas şiddeti felaket kötü ve hiç gelişmiyor, yabancı sınırı mevzusu olmasa ligde herhangi bir takımda 11 oynayabileceğini düşünmüyorum ben.

Ders kitaplarına konu olması gereken bir futbolcudur kendisi. Futbol topuna bu kadar uzak olmasına rağmen Galatasaray ve Milli Takım'da oynama başarısını nasıl gösterdiği araştırılmalı ve öğretilmelidir.

Ders kitaplarına konu olması gereken bir futbolcudur kendisi. Futbol topundan bu kadar uzak olmasına rağmen Galatasaray ve Milli Takım'da oynama başarısını nasıl gösterdiği araştırılmalı ve öğretilmelidir.

Tarik Camdali ile kapisirlar :) Sakabir yana ben Berkan'i o kadar gommezdim. Oynuyor, calisiyor sorun onu asiri yukseltmekte. Seviyesi bu degil, bu da kendisinin hatasi degil son celsede.

Geçen sene alanyada nasıldı bu adam? Hiç izlemedim maçını

Bir aralar Dortmund izliyor falan gibi haberler vardi.

Dortmund bayilir böyle orta sahada bal yapamayan arilara. Alin da biraz da siz cildirin.

Sol ayağına tuğla bağlayıp bütün yaz antrenman yaptırmak lazım ikinci bir ayağının olduğunu anca fark eder.

Geri
Üst Alt