Bir tek bunun transferine laf edemem. Seve seve Türk alacaktık.

Akşamki maçın tüm kırılma anlarında bu var. 1-0 iken pası verse Kerem'e maç kopacak, yok beyefendi o kabız ayağı ile şut çekmeye kalkar, onu bile beceremeyip kayıp düşer. Penaltı pozisyonunda çevre kontrolü, pozisyon alma bilgisi sıfır. Resmen akşam takımın şeyine geçti yeteneksiz herif.

Sadece koşuyor. Başka hiçbir özelliği yok. Futbolu bırakıp maratonlara katılsın. Allah'ın kalası.

Altyapı futbolcusu veya bonservissiz alınmış olsaydı yine birşey demezdim ama bu adamı almak için 70 milyon TL ödedik.

Altyapı futbolcusu veya bonservissiz alınmış olsaydı yine birşey demezdim ama bu adamı almak için 70 milyon TL ödedik.
O biraz tff nin yk muhabbeti yüzünden. 5 para etmeyecek ama 11 nde olması gereken Türklere milyon fiyatlar çekildi.

Taylan ve Berkan orta sahası olmuyor maalesef. Hem birbirlerinin formlarını düşünüyorlar hem de hata yapıyorlar. Sırf bu ikilinin hatalarından kaybettiğimiz puanların toplamı 20'yi aşıyordur eminim.

Olayın berkanla ilgisi falan yok. Burada bas bas bağırıp yazdık 10 numaran 15 üstü gol ve asist yapacak. 8 numara 10 civarı yapacak. 6 numara ara da çıkıp kafa bacağı sokuo 4-5 gol katkısı yapacak yoksa şampiyon falan olamazsın bu ligde diye. Ne yaptılar bütün düz oyuncuları aldılar ne gol ne asist ne ara pası hiçbir şey yok dua edelim küme düşmedik.
He ayrıca bu gol muhabbetini yapınca bizle az dalga geçilmedi, çok basit bakıyorsun her şey gol asist mi.
Alın bu koşucuyla oynayın şimdi.

Dogrusun ama Berkan ile de ilgili. Galatasaray'in orta saha oyuncusu defansive bile olsa en az 3-4 gol 4-5 de asist katkisi verecek sadece lig maclari icin diyorum bu da en az. Yani bir 10 gole etki edecek. Ha bunu yapamiyorsa, gol yedirmeme konusunda tas gibi olacak yani birini en azindan cok iyi yapacak ki sunu diyebilelim; "Berkan gol atamiyor ama onun oynadigi maclarda rakipler gol atamiyor/zor atiyor deli gibi top kapiyor, rakibi eziyor vs.." bu da yok. Ee abi neyini sevelim iste ?

Dogrusun ama Berkan ile de ilgili. Galatasaray'in orta saha oyuncusu defansive bile olsa en az 3-4 gol 4-5 de asist katkisi verecek sadece lig maclari icin diyorum bu da en az. Yani bir 10 gole etki edecek. Ha bunu yapamiyorsa, gol yedirmeme konusunda tas gibi olacak yani birini en azindan cok iyi yapacak ki sunu diyebilelim; "Berkan gol atamiyor ama onun oynadigi maclarda rakipler gol atamiyor/zor atiyor deli gibi top kapiyor, rakibi eziyor vs.." bu da yok. Ee abi neyini sevelim iste ?
Melo ilk senesi Gol kralığına oynuyordu neredeyse....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sene sonuna dek Kızağa çekilmelidir

Berkanla ilgili değil dediğim kısım adamın yeteneği kapasitesi bu.
Haybeden yükleniyoruz , çocuk en fazla bu kadar oynayabilir, kabahat onu alanlarda.

Berkanla ilgili değil dediğim kısım adamın yeteneği kapasitesi bu.
Haybeden yükleniyoruz , çocuk en fazla bu kadar oynayabilir, kabahat onu alanlarda.

Orası çok net. Ama şu da var renktaş, çalışabilir. Hiçbir gelişme göremedik değil mi ? Nereden baksan 35 maçı vardır. daha ne güzel bir şut ne de bir gol izlettirdi.

Kralllll şimdi fenerde olsa sene sonu 20 m€ ya kesin avrupadaydı valla. Bu adamı Fatih Terim bilmiyor Torrent bilmiyor Milli takım hocası Kuntz bilmiyor bi biz biliyoruz 3 üse yanlış analiz edip görüp oynatıyor biz daha iyi bilşyoz bunlardan

fb'de oynayan crespo veya ts'de oynayan siopis müthiş teknik oyuncu mu? hayır

berkan bence haksızlık edilen oyuncu. Yanına şöyle gedson-hamsik-zajc gibi 8 numara koyun iddia ediyorum 5 maç sonra herkes berkan hayranı olur

kadro planlama hatasının suçu berkana kaldı. Mesela milli takımda berkan-orkun-hakan üçlüsü oynarsa berkan müthiş bir performans ortaya koyar

görürsünz

berkan bence haksızlık edilen oyuncu. Yanına şöyle gedson-hamsik-zajc gibi 8 numara koyun iddia ediyorum 5 maç sonra herkes berkan hayranı olur

kadro planlama hatasının suçu berkana kaldı. Mesela milli takımda berkan-orkun-hakan üçlüsü oynarsa berkan müthiş bir performans ortaya koyar

görürsünz

skibbe zmnındaki barış özbeğin topal ve lincoln ile ii bir perf gösterip sonra abuk subuk adamların yanında şabanlaşması gibi

görürsünz
Barkandan beklentiler çok yanlış boyutta, Berkan kesici futbolcu ısıran oyuncu ama taraftar için herkes mükemmel teknik olacak çalım atarak şekilli pas verecek felan. Berkana bana göre de çok haksızlık yapılıyor Berkanın hatası kendi görevinden daha fazlasını yapmaya çalışmasıdır. Sadece kendi görevini yapsa avrupa maçlarında ki gibi çok sevilir ama bu da iyi niyetten kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

bu adam ilk geldiğinde prime selçuk performansına yakın bir perf bekliyordum. yazmışımdır belki buraya da hatırlamıyorum.

Bu sezon çok ext kötü bir seozn geçirdiğimiz için oyuncuları sağlıklı bir şekilde eleştiremiyorum.

bildiğim tek bir şey var, bu sezonun bir an önce bitmesi ve oyuncuların biraz tatile çıkıp yeni sezon hazırlıklarına daha pozitif bir ortamda başlamaları.

Şu ibra olayı belli olsa da yönetimde önünü görse

Geri
Üst Alt