Futbolculara fazla yüz veren bir kulübüz. Tarihin en rezil sezonunu oynayan en kötü ortasahanın oyuncusu yerine transfer yaptık diye trip atıyor. Hangi topu oynadınız da neyin havasını atıyorsunuz

Efecan daha çok katkı verir siopisi alsak Berkan yerine zamanında keşke.

Berkan kaç paralık adam da forma tanıtım fotolarında etkin rol alıyor?

Kimsin oğlum sen?? Bir de kelle gibi sırıtmış!

62ad99c5c8c3731514ce12f8.jpg

altaypıdan 15 yaşında bi çocuk çıkar bundan daha iyi yedek olur. değil yedek top toplayıcı yapmam takıma ben olsam.

geçen sene yüzünden herkesin performans morali 0landı morutan taylan berkan hepsi kiralanmalı kendine gelsinler

Rotasyonda yer alması gereken biri. Yerlinve hala genç. Bonservis ücretinin gölgesinde ezildi. Ayrıc kötü bir sezonda geldi. Üst düzey teknik bir oyuncu olmayacak belki ama takıma faydalı olur.

Ne rotasyonda ne 11de işi yok. Pas şiddeti ayarlayamayan, anca koşan adamdan topçu olmaz. Derhal kovsunlar.

geçen sene yüzünden herkesin performans morali 0landı morutan taylan berkan hepsi kiralanmalı kendine gelsinler
aralarında mental olarak en güçlü isim berkan. ben varını yoğunu verdiğini düşünüyorum. üzerindeki baskının hataları yapmasına sebebiyet verdiğini de. enerjisini doğru kullanamıyor bana kalırsa. o yüzden basit top kayıpları. topla alakası olan adamın yapacağı hatalar değil çünkü onlar. düzeltilmesi de en basit sorunlar aslında. berkan bu sezon bası maclarında gecen sene yaptığı hatta bu sene de tekrarladığı hatalara rağmen arkasında adam kovalamasına rağmen kaleciden topu alma özgüvenini gösteriyor hala. diğerlerinde bu yok. cica, taylan gibi. mental olarak iyi dememin sebebi bu. korkmadan yapması gerekenleri yapmaya devam ediyor. bu yüzden performans alabielceğimiz isimlerin basında benim görüşüm. al kenara beklet sahadakiler kendni bulduğunda rotasyonda kullanabileceğin, değerini koruyup hatta üzerine bile koyabilecek tarzı var. bir ufak kıvılcıma bakar berkan ın kendini toparlaması.

Abdülkerim-Kerem-Yunus üçlüsünden sonra gelen yerli isim, bir de Okan var. O yüzden mecbur kalacak...

İyi niyetli ve gayretli bir futbolcu ama hiçbir zaman lokomotif olabilecek biri değil, vagon olarak katkı alınabilir. Bunu baştan kabul etmek gerekiyor...

Okan Hocanın düşüncesi önemli. Tamamen yetersiz buluyorsa, yerli bir oyuncu transferinde takasta kullanılabilir. Aklıma ilk gelenler Umut Güneş ve Berkay Özcan. Alanyaspor' un ilgisi olduğu söyleniyor zaten...

Abdülkerim-Kerem-Yunus üçlüsünden sonra gelen yerli isim, bir de Okan var. O yüzden mecbur kalacak...

İyi niyetli ve gayretli bir futbolcu ama hiçbir zaman lokomotif olabilecek biri değil, vagon olarak katkı alınabilir. Bunu baştan kabul etmek gerekiyor...

Okan Hocanın düşüncesi önemli. Tamamen yetersiz buluyorsa, yerli bir oyuncu transferinde takasta kullanılabilir. Aklıma ilk gelenler Umut Güneş ve Berkay Özcan. Alanyaspor' un ilgisi olduğu söyleniyor zaten...
Emre Akbaba'yı unutmuşsun.

hamza bu heriften fersah fersah üstün bir oyuncu

Bence geçen senenin Nelsson'dan sonra en iyi transferi

Gereksiz aşırı saçma bir günah keçisi olma durumu var

Eğer doğru bir sistem kurulursa bu tarz oyuna dinamizm katabilecek oyuncular bulmak kolay değil

Yabancı olmasını geçtim üstelik bu isim yerli ve genç

Bazıları çok çabuk adam harcıyor

Geri
Üst Alt