Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.043
- 102.172
- 5.238
Sid e çok benziyorTaylan gey falan ama karakterli geymiş.
Ya bu Berkan Avrupa doğumlu olduğu için artist. Keko bir gutbetçi kısacası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sid e çok benziyorTaylan gey falan ama karakterli geymiş.
Ya bu Berkan Avrupa doğumlu olduğu için artist. Keko bir gutbetçi kısacası.
Sid'e mi benziyor Siq'e mi benziyor bilemem.Sid e çok benziyor
Bu derhal Anadolu’nun en doğusundaki bir süper lig kulübüne kiralanmalı. Sivas ya da Hatay.Doğru.
![]()
aralarında mental olarak en güçlü isim berkan. ben varını yoğunu verdiğini düşünüyorum. üzerindeki baskının hataları yapmasına sebebiyet verdiğini de. enerjisini doğru kullanamıyor bana kalırsa. o yüzden basit top kayıpları. topla alakası olan adamın yapacağı hatalar değil çünkü onlar. düzeltilmesi de en basit sorunlar aslında. berkan bu sezon bası maclarında gecen sene yaptığı hatta bu sene de tekrarladığı hatalara rağmen arkasında adam kovalamasına rağmen kaleciden topu alma özgüvenini gösteriyor hala. diğerlerinde bu yok. cica, taylan gibi. mental olarak iyi dememin sebebi bu. korkmadan yapması gerekenleri yapmaya devam ediyor. bu yüzden performans alabielceğimiz isimlerin basında benim görüşüm. al kenara beklet sahadakiler kendni bulduğunda rotasyonda kullanabileceğin, değerini koruyup hatta üzerine bile koyabilecek tarzı var. bir ufak kıvılcıma bakar berkan ın kendini toparlaması.geçen sene yüzünden herkesin performans morali 0landı morutan taylan berkan hepsi kiralanmalı kendine gelsinler
Emre Akbaba'yı unutmuşsun.Abdülkerim-Kerem-Yunus üçlüsünden sonra gelen yerli isim, bir de Okan var. O yüzden mecbur kalacak...
İyi niyetli ve gayretli bir futbolcu ama hiçbir zaman lokomotif olabilecek biri değil, vagon olarak katkı alınabilir. Bunu baştan kabul etmek gerekiyor...
Okan Hocanın düşüncesi önemli. Tamamen yetersiz buluyorsa, yerli bir oyuncu transferinde takasta kullanılabilir. Aklıma ilk gelenler Umut Güneş ve Berkay Özcan. Alanyaspor' un ilgisi olduğu söyleniyor zaten...