4 3 3 formati ile oynarsak bence Berkan faydalı olur. Midtsjo'da ayni gorevi yapabilir (belkide daha iyi yapabilir) ama yabancı sinirindan dolayı Berkan daha çok sans bulabilir.

Adamın geldiği günden beri en iyi yaptığı şey o zaten yaw. :d
berkan ın sıkıntısı top kontrolü, çevre kontrolü ve pas tercihi. mücadele en iyi yaptığı iş.
Bahsettiğim saha dışı davranışları, yok foto değiştiriyor, triplere giriyor. Geçen nevzatta bundan bahsediyordu oynamayan oyuncuların rahatsızlığı falan die. Isım vermedi ama bahsettiği oyunculardan biride buydu. Çıkıp ne yapıyosan sahada yapacaksın.

Bahsettiğim saha dışı davranışları, yok foto değiştiriyor, triplere giriyor. Geçen nevzatta bundan bahsediyordu oynamayan oyuncuların rahatsızlığı falan die. Isım vermedi ama bahsettiği oyunculardan biride buydu. Çıkıp ne yapıyosan sahada yapacaksın.
Her fotonun altına ana avrat küfredilirse normal değil mi?

Biraz da karşımızdakilerin de insan olduğunu anlasak keşke, silah zoruyla çıkmıyor çocuk sahaya, elinden geleni de yapıyor. Bir yerden sonra psikoloji kaldırmaz.

Takintili taraftarlarimiza bir yildir diyoruz bu adam faydali ve kalmali. Bence bugun degerini gosterdi bu herif bu sene aldigimiz uc orta sahadan sonra en iyi orta sahamiz acik ara hem de. 4-3-3'e falan dondugumuzde daha bile iyi olacaktir. Asla ama asla gonderilmesi kiralik veya baska turlu dusunulmemeli. Cok da iyi bir karakter gercek de bir Cimbomlu

1.02 komik pas hatası dışında orta sahanın düşmemesini sağladı bence faydalı oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her fotonun altına ana avrat küfredilirse normal değil mi?

Biraz da karşımızdakilerin de insan olduğunu anlasak keşke, silah zoruyla çıkmıyor çocuk sahaya, elinden geleni de yapıyor. Bir yerden sonra psikoloji kaldırmaz.
Hiç bir futbolcuya ana avrat küfredilmesini tabi ki doğru bulmuyorum ne olursa olsun. Bundan etkilenmeside gayet normal ama etkileniyorsan ne biliyim yorumlara kapat, hesabını kapat ya da takip etme. Dünya üzerinde tek eleştirilen küfredilen (küfretme muhabbetini savunduğum için söylemiyorum bu arada) futbolcu berkan mı. O zaman bi çoğunun psikolojisinin bozuk olması lazım. Eee ne oldu o zaman profesyonellik. Evet silah zoruyla sahaya çıkmıyor ama bedavayada çıkıp oynamıyor. Bi çok kişinin hayal edip ulaşamadığını formayı giyiyor.

Hiç bir futbolcuya ana avrat küfredilmesini tabi ki doğru bulmuyorum ne olursa olsun. Bundan etkilenmeside gayet normal ama etkileniyorsan ne biliyim yorumlara kapat, hesabını kapat ya da takip etme. Dünya üzerinde tek eleştirilen küfredilen (küfretme muhabbetini savunduğum için söylemiyorum bu arada) futbolcu berkan mı. O zaman bi çoğunun psikolojisinin bozuk olması lazım. Eee ne oldu o zaman profesyonellik. Evet silah zoruyla sahaya çıkmıyor ama bedavayada çıkıp oynamıyor. Bi çok kişinin hayal edip ulaşamadığını formayı giyiyor.
Tam tepkisini de bilmiyoruz yani mevzunun detayını.

Benim kastım, dışarıdan bakınca tavır hoş durmuyor da belki de haklı bir nedeni vardır.

Maç içinde ya da ekran karşısında taraftara tepki göstermedği sürece bunlar ufak şeyler.

Girdiğinde eyvah demiştim ama enteresan şekilde iyi oynadı. Baya enerji getirdi bir tane de yüzde yüzlük gol pozisyonu hazırladı. Takımdaki rolü bu olursa herkes memnun olur diye düşünüyorum.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1661724117391.webp

Geri
Üst Alt