Başta gene bocaladı ama sonradan toparladı yabancı sınırının olduğu yerde kazanmamız gereken 1 numaralı topçu.Yeri geldiği zaman Oliviera'yı kesip oynatarak ileriye +1 yabancı ekleyebiliriz.

Geçen sene yaşanan facia sezon ile genç futbolcuları yargılamakta üstümüze yok

Sosyal medyada kendini bir bok zanneden taraftarımsı tiplerden de gına geldi artık

Bu toksik hırboların etkilerinden kurtulduğu an

Kendini bulacaktır

Israrla üzerinde durulmalı

Sorumluluk verilmeyince kendisi de rahatlıyor. Sonradan girmesine rağmen iyiydi.

Sonradan girdiği maçlarda hep iyi oynuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha önce de demiştim kendisi göz önünden uzak kalırsa bence kendi içinde GS içinde iyi olur

rotasyon oyuncusu olarak her türlü katkı verir. Ne zaman ki alternatifsiz direkt 11 oynar o zaman göze batmaya başlar

geçen sene yapılan hata buydu. Profesyonel kariyer tecrübesi kısıtlı oyuncuyu takımın vazgeçilmezi yapmak korkunç bir karardı

hele yanında taylan ve cicaldau gibi tecrübesi düşük, seviyesi tartışılan isimler varken

ancak bu sene çok daha verim sağlayacak berkan

4 3 3 formati ile oynarsak bence Berkan faydalı olur. Midtsjo'da ayni gorevi yapabilir (belkide daha iyi yapabilir) ama yabancı sinirindan dolayı Berkan daha çok sans bulabilir.
berkanda gram ilerleme yok. yani bu kadar dinlendirilme üzerine kendini biraz toparlar daha düzgün oynar diyordum da dan dun oynuyor. top kontrolü diye bir şey yok adamda. o 3 kişinin arasına girmeside yapacak bir şey bulamaması kaynaklı. keremin önüne o topun düşmeside müthiş şanstı. herkes o pozisyona göre berkan iyi yea falan diyorda berkan aynı berkan. topu duvardan biraz iyi kontrol ediyor. pas hatalarıda cabası. bi pozisyonda etrafında kimse olmamasına rağmen kerem in arkasına, anholdun önüne attı topu. gözü kapalı atsan oraya zor denk getirirsin. anhold zar zor çizgide tuttu topu. basit top hatasından rakibe veriyorduk orta sahada topu durduk yere. ben bu adamın kendinin eksiklerini gördüğünü onlar için ekstra calısma yaptığını falan düşünmüyorum. bu kadar yok sayılmışken zaman olarakda fırsatın varken oyuncu neden kendini geliştirmeye yönelik işler yapmaz anlamak mümkün değil. her antreanman sonrası 1 saat top kontrolü çevre kontrolü çalıssa farkını ciddi hisseder, hissettirir. bunu hocalarda mı görmüyor onu da anlamıyorum. çok ihtiyacımız olan oyuncu berkan ufak tefek defoları var onları halletse 11 i bile zorlar ama yok sıfır gelişme.

Takim biraz daha oturunca bundan cok faydalaniriz sezon icinde.

Sonradan girdiği maçlarda hep iyi oynuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
saçma sapan pas hatası yapmadığı, bireysel hatadan gol yedirmediği sürece iyi gözüküyor. berkan aynı berkan. neye göre iyi buldun mesela dün? dünki oyununu karalama manasında yazmıyorum. taraftarın yanlıs değerlendirme yaptığını düşünüyorum berkan hk. hiçbir ekstra bir şey yapmadı. gene 1 2 topu zorla kontrol etti. gene sacma bir yere pas cıkardı. gerisi aynı. yaptığı hatalar, eksikliklerine kadar aynıydı.

saçma sapan pas hatası yapmadığı, bireysel hatadan gol yedirmediği sürece iyi gözüküyor. berkan aynı berkan. neye göre iyi buldun mesela dün? dünki oyununu karalama manasında yazmıyorum. taraftarın yanlıs değerlendirme yaptığını düşünüyorum berkan hk. hiçbir ekstra bir şey yapmadı. gene 1 2 topu zorla kontrol etti. gene sacma bir yere pas cıkardı. gerisi aynı. yaptığı hatalar, eksikliklerine kadar aynıydı.
sadece berkan değil bence genel olarak böyle bi yanılgı var. epeydir var bu sene ile ilgili de değil. 2-3 senedir doğru düzgün top oynamadığımız için normal şeyler bile övülebiliyor. bazı oyuncular sahada yürürken bile iyi yürüyo diye övülüyordu şu an adını ilk defa duydugum bi arap takımına gitti mesela

Adamın hemen niyeti iyi hem de bence iyi de futbolcu.

Taylan ile aynı satırda anılması kendine haksızlık.

Taylan sadece yarım sezon iyi oynadı. Biri gidecekse bu Taylan olur ama maaşı düşük zaten çok da sıkıntı değil gitse de kalsa da.

Berkan ise baya baya oynar görev gelince.

Orta sahaya 1500 tane transfer lazım algısından kurtulalım lütfen.

Torreira/Berkan
Oliveira/Midtsjo

Bunlara ek sadece Evander veya muadili alınsa yeter. 10 tane orta saha alıp turşu kurmaya gerek yok.

Muslera-36
Dubois-28
Nelsson-24
Bardakçı-28
Aanholt-32
Torreira-26
Oliveira-30 /Evander-24
Yunus-22
Evander-24 /Harit-25/Kerem-24
Mertens-35
Icardi-29

Olursa Christiansen’i de alıp sol beke 19 yaşında keyfine bakacaksın.

Yaş Ort:28.54
Yaş Ort 2: 27.18 (Boey, Victor, Evander 8 no)

Tam şampiyonluk aralığı bu.

TS maçında oynadığı dakikalar içerinde sövdürecek hareketi olmadı. Bravo.

Böyle devam.

Ben berkanın her zaman iyi bir yedek olduğunu düşünüyorum , Berkan 60 dan sonra girerek ortasahaya hareket getirir.

Geri
Üst Alt