Berkan Yağız
Kırmızı Üye
- 10 Mayıs 2013
- 2.203
- 997
- 1.233
severimAdaşının konusunda çıkmıyorsun![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
severimAdaşının konusunda çıkmıyorsun![]()
Ciddi like getirecek yorumlarına patlıyorumberkan şu an en değerli oyuncumuz konumunda.
bu nokta da olması da tesadüf değil tamamen kendisinin özverisinden kaynaklanıyor.

Berkan'i severim, ama Ayhan'a hakaret olmus bu benzetme renkdasBam ortasahasındaki ayhan gibiydi. Diğerlerinden sıyrılınca kendine geldi
ayhana benzetmedim kaderleri benzedi biraz onu demek istedim. yanındaki diğer oyunculardan kaynaklı kötü topçu imajı oluştu ama berkan rotasyonda işimize yarayabilecek bir oyuncuBerkan'i severim, ama Ayhan'a hakaret olmus bu benzetme renkdas![]()
Aynisini pazartesi yazdim kasimpasa maci sonrasi. Berkan‘in oyun zekasi malesef cok düsükBebegim sen neden 2-1 ondeyken tek basina kafasiz tavuk gibi cikip pres yapiyorsun Icardi ve Yunusun yerine. Neden arkandaki alani bos birakiyorsun neden illah gol yememizi istiyorsun
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bebegim sen neden 2-1 ondeyken tek basina kafasiz tavuk gibi cikip pres yapiyorsun Icardi ve Yunusun yerine. Neden arkandaki alani bos birakiyorsun neden illah gol yememizi istiyorsun
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bir de gidip rakip kaleciye filan basmasın mümkünseBuna max iki metre pas yasağı gelmeli.