(n)(n)(n)

En fazla kupa oynar diyorduk gecen sene de, hicbirsey degismedi. Surekli eli havada (ofsayt ariyor) agir bir oynucu. Turk pasaportuna yatsin kalksin dua etsin. Haa bir de bu parayi sadce bizde kazanirdi bu nedenle de takimdan ayrilmadi.

Okan sosyal medyayı çok takip etmesi bu akşamki berkanin oyununu dogurdu.
Kendisine laf edemem çarpılırım net.

bu adamı sol beke koymak akıl tutulması 10 kişilik takımda . pva oraya çekersin berkanıda ortasadan biriyle değişirsin. berkan sol beke geçince otaban oldu orası. okan hoca saçmaladı.

berkan'dan sol bek olmayacağını net bir şekilde görmüş olduk.

bu adamı sol beke koymak akıl tutulması 10 kişilik takımda . pva oraya çekersin berkanıda ortasadan biriyle değişirsin. berkan sol beke geçince otaban oldu orası. okan hoca saçmaladı.
pva kadroda yoktu.

Berkan'dan sol bek olmaz. Sol bek Kazımcan işte, zorlamanın manası yok. Sınır varken Sol bek Kazımcan'dır.

Gülünc bulmuyorum ama ben bu topcu devsirme olayindan oldum olasi nefret ediyorum ve hic tasvip etmiyorum acikcasi.

Sirf sol ayakli diye Berkan'in sol bekte denenmesinin istenmesine anlam da veremiyorum. Oynasin da temel bilgisi olmadigi icin ofsayti bozdursun da gol yiyelim o zaman görürüm ben burada bek oynasin diye tutturanlari.

Bu Kazimcan denen cocugu ne diye aldik biz, illa bekte yerli olacaksa onu düzenli oynatalim bir onu görelim önce derim ben. Tasdemir'den nefret ederim ama onu bile daha önce koyarim sol beke.

Okan hoca sosyal medya ile arasına biraz mesafe koymalı, Berkan'ı sol bekte oynatmak cidden akıl tutulmasıydı hele hele şu macta. Bunu sol beke koyduk adamlar akın akın hücum etti oradan. Berkan'ı madara ettiler adeta.

onu görmedim izlemedim 2. yarıyı sinirden . emre taşdemiri alsaydı bari yedeğe . tek sol bekle maçamı çıkılır .
Muhtemelen Dubua'yı hem sol bek hem sağ bek yedeği olarak düşündü ama kartı hesap edemedi. Kaleci+5 yabancı derken 10 hakkın 6'sı gidiyor. Stoper yedeği Emin veya Metehan olacak 7. Berkan ve Yunus hamle için mecburen olacak 9. Barış dışında kesilecek adam yok ya da Seferovic'le Gomis'ten birini tribüne alacak. Bugün Seferovic topun ağzına gelmiştir artık

Okan hoca sosyal medya ile arasına biraz mesafe koymalı, Berkan'ı sol bekte oynatmak cidden akıl tutulmasıydı hele hele şu macta. Bunu sol beke koyduk adamlar akın akın hücum etti oradan. Berkan'ı madara ettiler adeta.
Okan Hoca Dubois'in hem Boey hemde Kazimcan'i yedekleyegini dusunup PVA'yi kadroya almamış. Dubois Boey'nin yerine oyuna girince Kazimcan ciktiginda mecburen Berkan'i o bölgeye cekti. Seferovic yerine PVA'nin kadroda olması lazımdı.

Sıfır bir adam hiç bir katkısı yok. Poziyon alma sıfır teknik sıfır. Dinamizmden dolayı ara sıra kanıyordum ama artık illahlah ettim. Her girdiği maç 10 kişi oynuyoruz.

Sıfır bir adam hiç bir katkısı yok. Poziyon alma sıfır teknik sıfır. Dinamizmden dolayı ara sıra kanıyordum ama artık illahlah ettim. Her girdiği maç 10 kişi oynuyoruz.
Galatasaray'in futbolcusu olamadi. Bu saatten sonra olmasi zor görünüyor. Yerli kurali olmasa mac kadrosuna dahi alinmaz. Sezon sonu bir yere gönderip baska birini almamiz gerekiyor.

İyi maç çıkardı. Ciddiye alıyor işine bakıyor seviyorum bu yönünü.

Geri
Üst Alt