aslan parcasi cok terbiyeli düzgün bi cocuk, üstelik her gelen firsati sonuna kadar degerlendiriyor.

Golün dışında bir ekstrasını göremedim ben. Bir önceki maçta daha iyiydi mesela bana kalırsa.

En azından formaya küsmemiş elinden geleni yapıyo formayı aldığı ligde de kupa da da.Helal olsun

En azından Berkan kendini göstermeye çalışıyor, kupada Ofspor maçı olsa bile bişeyler deniyor. Yetiyor yetemiyor tartışılır ama diğer yerli oyuncularımız gibi triplere girip düşmüyor

girdikten sonra torreirayi aratmadi rakip evet gocmustu ama top ayagina da yakisti alanyadaki berkan gibi oynadi

Baskı altında olmayınca daha iyi oynuyor muş demekki bu çocuk, top ayağına geldiğinde resmen kadife gibi ayakları olduğunu gösterdi gayet zarif paslar attı.
halbuki geçtiğimiz sene top ayağına gelince bomba muamelesi yapıyordu,Taylan ve berkan üzerinde inanılmaz stres oluşmuştu o dönem.

mesela Taylan bu maçta ikinci yarı girseydi o da iyi oynardı eminim bazı oyuncular baskıyı kaldıramıyorlar maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alanyaspor'dan geldiği dönemde kötü futbolcu değildi ama geçen sene gelişimi ciddi geriletmişti baskının çok etkilediğini söyleyebilirim bu sene daha da iyi ilerliyor nasıl olsa 11'de forma giyemiyorum çalışmayayım düşüncesinde değil mücadele ettiği sürece o formayı bir gün kapacaktır.

Bakın bu çocuğu, ve dahi Taylan'ı, hatta ve hatta Terim'i geçen sezon yakan şey sezonu çok erken açmış Avrupa'da da giden bir takımın orta sahasının Berkan - Taylan - Cica'ya bırakılması idi. Buraya yeterli derinliği sağlayabilseydik ne Berkan günah keçisi olur, ne Terim kovulurdu. CL oynayacağımız sezon seri lemina nzonzi aldıran terim gibi kurt hoca sezona bu üç orta saha ile girmeyi nasıl göze aldı aklım almıyor. Berkan geçen sezon 47 resmi maça çıkıyor ve maç başı oynadığı süre de 83 dk. falan. Üstelik yüklenilen bu sorumluluğunun yanında ekstra işler de yapması beklenince adı çıktı adamın. Bunun yerine sezonda 25-30 maça çıksa herkesten geçer not alır.

Geri
Üst Alt