Okan Hocanın kendisine biraz haksızlık ettiğine dair söylemimi yine haklı çıkardı sempatik kardeşimiz. Hocanın da kendince haklı sebepleri vardır belki?..

Set oyununda çok sırıyo ama geçiş oyununa dönünce topla da iyi işler yapabiliyo.Topsuz oyunda zaten iyi bazen çok gaza gelip pres yapacam diye alanını boşaltıyo ama o kadar olur iyi bir rotasyon oyuncusu önümüzdeki sene 3 kulvarda ciddi forma şansı bulacaktır.

Süperdi saygılar sunuyorum

Sezon başında hala kullanışlı bir herif olacağına inanan üç kişi falandık

Lütfen topçularımıza karşı biraz daha müsamaha gösterelim

Hele de böyle Cimbom aşkıyla yanıp tutuşan ve bunu sahaya eforla yansıtanlara

Gayet iyiydi tüm dönenleri Torreira ile beraber topladılar Barış Alper ile beraber oynadıkları her maçta fazlasını verdiler. En az ilk 11 kadar değerliler şampiyonlukta önemli rol aldılar.

Ben olsam o ilk yarıdaki performansından ötürü kesinlikle ikinci yarıya çıkmazdım. İkinci yarı ne kadar iyiyse ilk yarı o denli etkisiz ve savruktu.
Ama 2. yarıda bayağı iyi toparladı.

Gayet iyiydi tüm dönenleri Torreira ile beraber topladılar Barış Alper ile beraber oynadıkları her maçta fazlasını verdiler. En az ilk 11 kadar değerliler şampiyonlukta önemli rol aldılar.
Yeni sezonda yine rotasyonda forma sansi bulacaktir.

Bu sezon ligde 755 dakika sahada kalmis. 8 mac ediyor bu sene icin. Bu rakami 12-13 maca cikarabilir.

muslera buna oynadı bi ara eli ayagı titredi berkan efendinin taylanlı sezona döndü sonra hemen oynadı

muslera buna oynadı bi ara eli ayagı titredi berkan efendinin taylanlı sezona döndü sonra hemen oynadı
ilk yarida 3 kisinin hemen yaninda bitebilecegi bi anda yine muslera herkesi sinir ederek buna oynadi. muslera bunu seneye yapmazsa iyi olur, aksi taktirde yine 3-5 gol yeriz böyle.

Hata yapar, kötü oynar, eleştirilir ama formayı sonuna kadar terletiyor, tam bir Galatasaraylı. Icardi'nin golünden sonra bir sevinci var ki o an senden benden hiçbir farkı yok. Böyle futbolcular yeni transferlerin takıma ayak uydurmasında büyük rol oynar, taraftar ile bağlarının güçlenmesini sağlar. Çok ısındın ben bu adama.

Şu videoyu baştan sona sadece Berkan'a odaklanıp izleyin mutlaka;

Travmatik sezondan sonra iyi toparladı seneye daha çok şans bulacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt