Torreiranın yokluğunda orta sahada en güvenilir adam.Satılması söz konusu olmamalı

bu sezon kariyeri adına birkaç basamak yükselecek gibi,

teklif aldığı doğruysa ve sınır 9+2 olursa satılacaktır bence.

Özgüvenin önemi. Uçan kaçan, yetenekli bir oyuncu hiç olmadı ama artık baskıdan omuzları düşmediği için daha pozitif oynuyor. Rotasyonun önemli bir dişlisi oldu.

Ben dün çok beğendim. Özgüveni yerine gelmiş. Ayrıca boey in takım içerisindeki katalizörü kendisi. Satılmamalı zaten ama boey takımda kaldığı sürece hiç satılmamalı...

Bugün şutları baya etkiliydi uzaktan gol atmaya başlasa güzelde katkı verebilir sanki ekstra şut çalışması yapıyor gibi geldi.

Geçişte orta mesafeli kilit pas işini çok iyi yapıyor

Çok seviyorum bu adamı dakikalarından çalmamalıyız üçüncü orta saha kendisi şu an, çok orta saha alıp kendisini rotasyonda beşinci yapmak israf ve haksızlık olur

Ayrıca örnek karakter gerçekten müthiş insan. Keşke kulübümüz kendisini merkeze koyduğu insani yardım kampanyaları düzenlese

Cimbomluluğu da gayet samimi. Futbolu bizde bıraksın isterim. Boey'i takımda tutmamızı da sağlıyor başka Fransızca bilen kalmadı zaten kulüpte

Barış Alper'in golden önce Hamza Akman ile verkaç yapıp topu alır almaz sağ ayağıyla Barış'ın önüne muhteşem attı. Normalde ters ayağını kullanamıyordu dediğim gibi ekstra çalışma yapıyor olmalı emeklerinin de karşılığını almaya başladı.

1689374269248.png

1689374290568.png
1689374326433.png

En sevdiğim özelliği pas hızı çok iyi, pas veridigi zaman top ip gibi gidiyor, bazı topçular pas veriyor, top miy miy gidiyor resmen

Barış Alper'in golden önce Hamza Akman ile verkaç yapıp topu alır almaz sağ ayağıyla Barış'ın önüne muhteşem attı. Normalde ters ayağını kullanamıyordu dediğim gibi ekstra çalışma yapıyor olmalı emeklerinin de karşılığını almaya başladı.

Ekli dosyayı görüntüle 210248
Ekli dosyayı görüntüle 210249Ekli dosyayı görüntüle 210251
boyle pasları alanyadayken de atıyordu. zaten o yuzden begeniliyordu ve o kadar para verip aldık. sonra ne olduysa unuttu bunları.

boyle pasları alanyadayken de atıyordu. zaten o yuzden begeniliyordu ve o kadar para verip aldık. sonra ne olduysa unuttu bunları.
Burada da sağ ayağıyla muhteşem vurdu neredeyse gol giriyordu direği sıyrımıştı, bu sene daha güçlü ve motive bir Berkan geliyor sürpriz görebiliriz hocada muhtemelen memnundur.
1689374928015.png

Geri
Üst Alt