sen bu takımın topçusu değilsin maksimum trabzonsporda oynardın bu seneki trabzonda ama

BOŞ. Hala övenler var bunu bakın yemin ederim 1. Lig de hiç bir takım forma vermez bu adama.

Avrupa'da orta saha oynayıpta bu kadar kötü pas atan bir oyuncu yoktur. Bu eleman net 1 numaradır. Ben bu kadar tahta ayaklı bir orta saha oyuncusu görmedim.

Sırf bu adam bu takımda diye torreira'nin yedeği Yok başka sözüm yok. Herşeyi çöpe atıyoruz.

Hamle oyuncusu da olmaz bu çocuktan olmaz abi 1. Ligde oynayamaz bakın yemin ederim daha kaliteli futbolcular alt liglerde.

Adamın yetenekleri bu kadar, önünde mertens de çok kötü olunca dahada sırıttı.

Skoru aldıktan sonra 2. Yarı rakibi kovalaması için oyuna alınacak rotasyon oyuncusu.

Hücumdan bahsetmiyorum takım savunmasına da katkısı yok, siz çok koşmasina bakmayin bomboş koşuyor.
Icardinin takim savunmasina katkısı daha çok.
Çok zekice pres yapıyor. Berkan da tam tersi bir o kadar antizekice pres yapıyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayağı kötü oynadı, hücumu zaten kısıtlı ama savunmada da kötü idi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama söven sıkıntının farkında değildir

Süper kullanışlı bir rol oyuncusu ve tam bir aslan parçası, ayrıca örnek karakter

Yaşadıklarımızın yaşanma sebebi kendisinin sahada olması değildi

Nefretinizi kusmayın linç etmeyin bu adamları

Herif futbol egitimini Avrupada almasina ragmen, bence taktiksel anlamdan baya berbat. Ne zaman basacagini, nerde pozisyon alacagini dengelemeyi hic beceremiyor. Bir ara karsi atak yerken, herif tek basina kaleden 75m uzaktan sol önde rakibe basiyor ve orta sahayi bos birakmisti sanki.

Bu adama söven sıkıntının farkında değildir

Süper kullanışlı bir rol oyuncusu ve tam bir aslan parçası, ayrıca örnek karakter

Yaşadıklarımızın yaşanma sebebi kendisinin sahada olması değildi

Nefretinizi kusmayın linç etmeyin bu adamları
pas atamayan, çevre kontrolü olmayan, top kontrolü olmayan biri için rol oyunculuğu bence çok fazla
Eleştirinin dozunu kaçırmamak önemli ama durmadan çalışmaya devam etmesi gerek

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

pas atamayan, çevre kontrolü olmayan, top kontrolü olmayan biri için rol oyunculuğu bence çok fazla
Eleştirinin dozunu kaçırmamak önemli ama durmadan çalışmaya devam etmesi gerek

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tekniği çok iyi olmasa da abartıldığı kadar zayıf değil. Çevre kontrolü meselesine gelince evet yani süper sezileri olan bi herif değil ama esas problem kendisine biçilen rol.

Tabii ki eleştiriden muaf değil fakat oyunun sorumlusu değil bunu söylüyorum.

Geri
Üst Alt