Çok iyi oynadığı maçlardan sonra övmenizi de bekleriz. Yoksa eksikliklerini herkes yazıyor zaten.

Özür dilemek erdemdir ama affedilir de görmüyorum. Kendisi divan üyesi aynı zamanda, Galatasaray armasını taşıyan oyuncuya edeceği lafı bilmesi gerekir.

Kendisi duayen bir gazeteci ama futboldan zerre anlamıyor biz de futbol bilgisine 5 para etmez diyelim o vakit, o da alınmasın.

Sorunu sürekli Berkan'da gören arkadaşlara bir kez daha soralım bu orta sahaya Torreira hariç kimi koyarsan koy sorun olacak. Ciddi bir problemimiz var.

Sıkıntı kendisinde değilmiş demek ki değil mi

Kendisini paratoner eden arkadaşlar neredeler

İyi bir takım içinde rol oyuncusu olarak iyi iş yapabilir hemfikirizdir. Yalnız dün oyuna girdikten sonra ileriye doğru topla öyle bir atılmak istedi ki, yani bunu hangi mental durum ile yapabildi anlamak güç. Ligde bunlar telafi görebilir ama, bu tür maçlardaki rahatlık nereden geliyor bazı oyuncularda hiç anlamıyorum. Takımın kalitesine karşın verdiği güven farklıdır, futbolun sahada zaman ve farklılılara göre sunduğu şartlar farklıdır. Bunu ayırt edebilen futbolcular lazım biraz da. Bazen Icardi'nin vücut dilinden genel tepki olarak da bunu sanki biraz kendimce algılıyorum. Olay tamamen teknik veya rol değil yani, biraz farkındalık.

Her mac en az bi kere kahraman olmaya calisiyo. Ha bire ayni seyleri demekten de biktik artik. Yerinde dur be adam.

balik hafizali kiraathaneci tayfa için berkani yedirmemek lazim. bu kulubun Berkan kutlu gibi topculara da ihtiyacı var. özellikle şu yerli orta saha kisitlamada.

Varya şu huyumuzdan derhal vazgeçmeliyiz. Oyuncular bir iki kötü performans sergiledi diye yerin dibine sokuyoruz, sosyal medyada saldırıya uğruyorlar. Sanki bizler onları aşağılasak daha iyi mi oynayacaklar?

Sadece eleştiri yüzünden takımdan ayrılmak isteyen futbolcu, bir zahmet kadroda yer işgal etmesin.

Adam gibi adam

Teşekkürler emeklerin için

Şaşırmış kafayı sana takmış taraftar adına özür dileriz öz hakiki Cimbomlular olarak

Berkan efendi, taraftar 3-5 soyledi diye takima kusup gitmek ne ?

bazi topcularin uzun yillar anasi bacisi sovuluyor, adam dimdik ayakta

Geri
Üst Alt