Sen iki maç kötü oynadıktan sonra İcardiye komple bir yüklen de bak bakalım ondan sonra çıkıp adam gibi top oynayacak mı

Eleştiriye dayanıklı olmanın çok etkili bir yolu var. Bütün bu homurdanmalara sahaya çıkıp oynadığın futbolla yanıt vermek. Bunu yapamadıkça isimden bağımsız olarak yıpranma yaşanması normal. İsimli ve kariyerli futbolcuların daha fazla kredisi olduğu için onlara tanınan zaman genellikle daha fazla oluyor. Ama futbol sonuç oyunu. İcardi bile olsan, 2-3 hafta sallanırsan eleştiriler başlar.

7-8 milyona oynayan bir adam kimsenin sabah akşam küfürlerini çekmek zorunda değil.

Gitmek isteyen gider, şu toksik ortamda bulunmak istememesi fazlasıyla doğal.

Kendisinin ilk 11 olduğu ve oldukça iyi oynadığı Fener maçlarında içerde dışarda kazandık, gayet de iyi bir hamle oyuncusuydu.

Herif hem küfür yemekten kurtuldu, hem iyi menajeri varsa orda 2-3 kati maasla oynar. Adamlar 1 milyon brüt maas verse, 750 bin € civari maas alir yabanci olarak.

Güle güle Berkan.
Senin gibi işine saygısı olan adamların bende yeri ayrıdır. Umarım çok başarılı olursun ve güzel bir sıçrama ile boş ağızlı taraftara dersini verirsin.

Enteresan bir yangın söz konusu. 84 maça çıkmış iyi oynamayı geçtim vasat bile oynadığı maç sayısı 10u geçmez, takımın açık ara en zayıf halkası. Kalsa niye kaldı demezdim maliyetsiz ve yerli diye ama gönderilmesi vatana ihanetmiş gibi yorum yapmak ilginç.

Enteresan bir yangın söz konusu. 84 maça çıkmış iyi oynamayı geçtim vasat bile oynadığı maç sayısı 10u geçmez, takımın açık ara en zayıf halkası. Kalsa niye kaldı demezdim maliyetsiz ve yerli diye ama gönderilmesi vatana ihanetmiş gibi yorum yapmak ilginç.
Hocam doğru planlamada Berkan'ı gönderebilirsin ama şu an elimizde defansif orta saha kıtlığı var, süre daralıyor ve transferler sonuçlanmıyor. Tedirgin olmakta haklı taraftarlar. Belki de bunların hepsi bir planın parçası ama eylül ayında takımın yarısının değişmesi çok garip.

65-70ten sonra girip çok iyi mücadele ediyordu yine yediler çocuğu eyvallah Berkan razıyız

7-8 milyona oynayan bir adam kimsenin sabah akşam küfürlerini çekmek zorunda değil.

Gitmek isteyen gider, şu toksik ortamda bulunmak istememesi fazlasıyla doğal.

Kendisinin ilk 11 olduğu ve oldukça iyi oynadığı Fener maçlarında içerde dışarda kazandık, gayet de iyi bir hamle oyuncusuydu.
Sadece Fenerbahçe maçları değil bir sürü maçta çok iyi oynadı. Hatta yanında Torreira ile oynadığı maçların çoğunu çok iyi oynadı. İçerideki son Olimpija maçı ilk aklıma gelen.

taraftar profili genelde futboldan anlamayan, tamamen simarik ve saygisiz sahislardan olusuyor ayni futbolu yönetenler gibi, balik bastan kokar

bunun potansiyeli belli zaten, ama elinden geleni yapti, özellikle derbilerde fark yaratti

yabanci siniri olmasa zaten bizde oynayamazdi ama yabanci sinirinin oldugu yerde insanlarin bu kadar assagilanmasi futbol adina kötü bir durum ve gelecek vaad ediyor

sakin olun yav

icinde bir hayinlik yoksa devre arasi belese geri aliriz zaten

bu yeteneksiz adami o seviyelerde fazla oynatmazlar

Yolu açık olsun. Oynadığı maçlarda takım arkadaşlarını sürekli bozan biriydi. Berkan yerine 10 kişi ile dahi oynanabilir. Başarılar, Galatasaray'dan uzakta Avrupa'da.

Sadece Fenerbahçe maçları değil bir sürü maçta çok iyi oynadı. Hatta yanında Torreira ile oynadığı maçların çoğunu çok iyi oynadı. İçerideki son Olimpija maçı ilk aklıma gelen.
Tek tek yazmak istemedim ama Sivas deplasmanında falan da özellikle Torreira olmadığı dönem oldukça iyi maçlar çıkardı.

Torreira zaten mart, nisan ayına kadar hep idare etti, son dönemde ise çok iyi oynadı. Aksi olan Sergio ise mart öncesi iyidi. Berkan bu süreçlerde ikame oldu hep kötü olanın yerine.

Rotasyonda yerini kiminle dolduracaklarını çok merak ediyorum. Ayhansonlar'la diyecek olana ardımla gülerim.

dortmund ve munihten genc aldık onlar oynar
Aldığımız adamların doğru düzgün profesyonel maçları yok. Berkan yedek oyuncu değil rotasyon oyuncusuydu. Birine bir şey olduğunda ilk 11 nasıl başlatacaksın o çocukları?

Geri
Üst Alt