- 12 Ocak 2013
- 50.757
- 60.093
- 4.323
aklı başına gelmiştir kendini bir şey sandı seneye rotasyona gelsin maaşı ucuz zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herifin gruruyla oynandı yav kendini bir şey sanmasıyla alakası yok ki.aklı başına gelmiştir kendini bir şey sandı seneye rotasyona gelsin maaşı ucuz zaten
Tüzemen'le ilgisi yok ki geri adım da attırıldı ona, CL kadrosuna yazılmayacak diye gitmek istediherifin gruruyla oynandı yav kendini bir şey sanmasıyla alakası yok ki.
bu kendini iyi oynuyom zannediyordu ahbab, fatih hocanın sezonunda bir açıklaması vardıherifin gruruyla oynandı yav kendini bir şey sanmasıyla alakası yok ki.
Olay sare tüzemen mi ayrıca geri adım atsa ne olacak ki zeka yoksunu sosyal medya kullanıcıları zehri alabildiğince aldılar tüzemen olayın son halkasıydı.Tüzemen'le ilgisi yok ki geri adım da attırıldı ona, CL kadrosuna yazılmayacak diye gitmek istedi
Gayet de oynuyordu o sezon. Torreira yokken bu dinamoluk yapıyordu. Sonraki sene de fena oynamadı ancak bu yaz az sendeleyince sonuç pek iyi değildi. Bunu tribünde falan ıslıkladılar yav.bu kendini iyi oynuyom zannediyordu ahbab, fatih hocanın sezonunda bir açıklaması vardı
bize 10 gol falan yedirmiş olabilir direk bireysel hata ile hatta taylan berkan ikilisi gs tarihinin en kötü ortasahasıdırGayet de oynuyordu o sezon. Torreira yokken bu dinamoluk yapıyordu. Sonraki sene de fena oynamadı ancak bu yaz az sendeleyince sonuç pek iyi değildi. Bunu tribünde falan ıslıkladılar yav.
Taylan ve Berkan ikilisini Os olarak kuranlar utansın. Berkanın bireysel ciddi hatasını hatırlamıyorum ama diğeri kafadan her sezon direkt 5 6 golü ayağıyla yediren herifti.bize 10 gol falan yedirmiş olabilir direk bireysel hata ile hatta taylan berkan ikilisi gs tarihinin en kötü ortasahasıdır
ahbab gözünü seveyim adamın ayağı yok ne iyi oynaması, dinamizm katıyordu başkada bir olayı yok.Gayet de oynuyordu o sezon. Torreira yokken bu dinamoluk yapıyordu. Sonraki sene de fena oynamadı ancak bu yaz az sendeleyince sonuç pek iyi değildi. Bunu tribünde falan ıslıkladılar yav.
Bu herif begenmiyorsa geri gelsinahbab gözünü seveyim adamın ayağı yok ne iyi oynaması, dinamizm katıyordu başkada bir olayı yok.
Hayır. BAM üçlüsünü hatırlıyor musun ?bize 10 gol falan yedirmiş olabilir direk bireysel hata ile hatta taylan berkan ikilisi gs tarihinin en kötü ortasahasıdır
ehtiyar adres ver burnunu kırayımBu herif begenmiyorsa geri gelsin
Benim adrese gelenlere nasihat verdiğim çok olmusturehtiyar adres ver burnunu kırayım
Benim adrese gelenlere nasihat verdiğim çok olmustur
güldürme beniBenim adrese gelenlere nasihat verdiğim çok olmustur
Tamamda o dinamizm sayesinde biz marsilya, fener gibi takımları yenip osde baskı uyguluyorduk.ahbab gözünü seveyim adamın ayağı yok ne iyi oynaması, dinamizm katıyordu başkada bir olayı yok.