Tüzemen'le ilgisi yok ki geri adım da attırıldı ona, CL kadrosuna yazılmayacak diye gitmek istedi
Olay sare tüzemen mi ayrıca geri adım atsa ne olacak ki zeka yoksunu sosyal medya kullanıcıları zehri alabildiğince aldılar tüzemen olayın son halkasıydı.
Gittiği yerde ş.ligi mi var ki burada listeye yazılmadı diye triplenip küssün.

bu kendini iyi oynuyom zannediyordu ahbab, fatih hocanın sezonunda bir açıklaması vardı
Gayet de oynuyordu o sezon. Torreira yokken bu dinamoluk yapıyordu. Sonraki sene de fena oynamadı ancak bu yaz az sendeleyince sonuç pek iyi değildi. Bunu tribünde falan ıslıkladılar yav.

Gayet de oynuyordu o sezon. Torreira yokken bu dinamoluk yapıyordu. Sonraki sene de fena oynamadı ancak bu yaz az sendeleyince sonuç pek iyi değildi. Bunu tribünde falan ıslıkladılar yav.
bize 10 gol falan yedirmiş olabilir direk bireysel hata ile hatta taylan berkan ikilisi gs tarihinin en kötü ortasahasıdır

bize 10 gol falan yedirmiş olabilir direk bireysel hata ile hatta taylan berkan ikilisi gs tarihinin en kötü ortasahasıdır
Taylan ve Berkan ikilisini Os olarak kuranlar utansın. Berkanın bireysel ciddi hatasını hatırlamıyorum ama diğeri kafadan her sezon direkt 5 6 golü ayağıyla yediren herifti.
Dubois ve Berkan ikilisini yedek olarak düşünüp hareket edecektik taraftara göre torreira performansı vermesi lazımdı

ahbab gözünü seveyim adamın ayağı yok ne iyi oynaması, dinamizm katıyordu başkada bir olayı yok.

Berkan övmesek artık ? Kapasite belli değil. Yerli durumu olmasa işi yok bu seviyede ki Genoa’da dahi benzer durumda. Gol atamayan ya da ekstrası olmayan ortasaha mı olur ? Rotasyon olur o da en fazla temposu sebebiyle. Onu da yaşlandıkça kaybeder zaten. Birine üzüleceksek o Midtsjö’dür adam en azından kritik gol ve asistler yaptı geçen sezon. Berkan’ın 3 sezonda yapamadığı katkıyı verdi skor açısından. Hatta artırıyorum, Taylan bir tık daha yararlı bir oyuncudur.

ahbab gözünü seveyim adamın ayağı yok ne iyi oynaması, dinamizm katıyordu başkada bir olayı yok.
Tamamda o dinamizm sayesinde biz marsilya, fener gibi takımları yenip osde baskı uyguluyorduk.
Ayağı iyi demiyorum zaten bu bilinen şey de ayağı iyi olan adamlardan da bu adamı oynattığımız formatta oynatmaya çalışıyoruz.
Sistemin yediği heriflerden biri 3lü oynayıp 2 dinamik heriften yararlanalım düşüncemiz olmadı misal.
Yedek olarak tutup kafamız rahat edecekti. Kaan defansif olarak ve teknik olarak bunu öttürür ancak maç içi bunun dinamizmini arıyoruz.
Keşke altyapıdan ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir oyuncu yetiştirsek de onun bunun nazını çekmesek.

Geri
Üst Alt