Gayet iyi bir rol oyuncusuydu GS seviyesi değil gibi bir saçma bir yaklaşım belirleyip itin götüne sokup gönderdik. Kendisinin aldığı 10-20 dk süreleri arıyoruz bazı maçlarda şimdi.

Dünyada bir çok takımda böyle rol oyuncuları bulunuyor ve aldıkları sürelerde hedef rolü dolduruyorlar, biz de benzer şekilde bulundurmalıydık. Hele de kondüsyonu 70 dk olan bir takımın olduğunu düşünürsek.

Biraz hava değişimi iyi gelmiştir diye düşünüyorum, hiç uzatmadan transferin açıldığı gün geri getiririm tabii sözleşme şartları ne durumda bilmiyoruz ama Demirbay, Ndombele gibi oyunculara kıyasla sonradan girdiğinde çok daha fazla güven veren bir adam zaten senede oynayacağı ilk 11 sayısı 5'i geçmez. Gitmeyi kendi istedi ama olmadığını görmüştür, umarım dönüşü gerçekleşir.

Torreira - Berkan beraber oynadıklarında inanılmaz bir enerji meydana çıkıyor Torreira iyi olduğu 6 numarada Berkan ise tam tersi ön alan presini başlatan isim oluyordu kaleciye kadar pres yapıyordu.

Açıkçası kalmasını hep istedim ideal bir kadro içinde görmek isterdim ama bu durumda 10 numara Kerem değil daha yaratıcı birisi olsa iyi olurdu.

Gayet iyi bir rol oyuncusuydu GS seviyesi değil gibi bir saçma bir yaklaşım belirleyip itin götüne sokup gönderdik. Kendisinin aldığı 10-20 dk süreleri arıyoruz bazı maçlarda şimdi.

Dünyada bir çok takımda böyle rol oyuncuları bulunuyor ve aldıkları sürelerde hedef rolü dolduruyorlar, biz de benzer şekilde bulundurmalıydık. Hele de kondüsyonu 70 dk olan bir takımın olduğunu düşünürsek.
Adminim benim bildigim berkan kendisi gitmek istedi. Kuluple alakali bir durum degil, ha taraftar yuzunden gitti dersen bilemem

Adminim benim bildigim berkan kendisi gitmek istedi. Kuluple alakali bir durum degil, ha taraftar yuzunden gitti dersen bilemem
İtin götüne soktuktan sonra gitmek istedi işte.

8 milyon lira kazanıp herkes sakat oynamıyorken düzenli oynadı diye sülalesine sövülmeyi haketmiyordu zira.

15 milyon alıp Cenova’da yaşamayı tercih etmesi normal.

Torreira - Berkan beraber oynadıklarında inanılmaz bir enerji meydana çıkıyor Torreira iyi olduğu 6 numarada Berkan ise tam tersi ön alan presini başlatan isim oluyordu kaleciye kadar pres yapıyordu.

Açıkçası kalmasını hep istedim ideal bir kadro içinde görmek isterdim ama bu durumda 10 numara Kerem değil daha yaratıcı birisi olsa iyi olurdu.
Fazla tatava yapmadan geri getirelim şu adamı. Genoa'da oynayamıyor, 15-20 dk işimizi görür. Kadromuz dar. Kimseye faydası olmadı gitmesinin

Fazla tatava yapmadan geri getirelim şu adamı. Genoa'da oynayamıyor, 15-20 dk işimizi görür. Kadromuz dar. Kimseye faydası olmadı gitmesinin
Pres futbolu oynamaya devam edeceksek gitmesi hataydı Torreira yerine çok daha iyi ön alan baskısı yapabilirdi bu sefer Torreira'yı öne atıp ondan da %100 verim alamaz olduk tamamiyle saçma sapan geçen 6 ay buna rağmen kafa kafaya olmamız inanılmaz bir iş.

Adamın derdi oynamak değil ki, baskıyı/eleştiriyi kaldıramıyor. Ve buradaki seviye artık başka zorlu bir psikolojik yönetim haline geldi. Orada oynayıp oynamasa da kafa rahat. Tabii bizim oluşan sosyal medya ve taraftar profilindeki sapkınlık/bozukluklarda ana etken.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değerli sporcumuz. Gs'de devam etmeli. Daha iyi yedek yok. Torreira - Yabanci transfer - Berkan - Demirbay iyi rotasyon olur. Gerisini gonder gitsin.

Taraftar saygı duyduğunu belirtip sosyal medyadan isterse devre arası çıkıp gelir. Herif defansif oynatınca acayip şekilde torreira-kazım-keremi rahatlatıyor bütün ameleliği çekiyordu.
Ofansa gidince de sürekli doğru yerde oluyordu aynı kerem gibi.
Bunu dahi başaramayan yıllık 3 milyon euro alıp şoparca sahada dolanmalı ki sevelim bağrımıza basalım.

Taraftar son yıllardaki holiganizim davranışını bırakıp futbol seyircisi olma rolüne geri dönmeli yoksa bu takıma ne takviye yaparsan yap işler 2 ay kendi adına kötğ gitti mi tüm olayların sorumlusu sen olursun suçlu sen olursun. Bu kafada ne oyuncu kalır ne yönetici.

Geri
Üst Alt