Berkan Kutlu geri döndü. Tekrar evine hoşgeldin aslanım benim. 25 yaşında, Serie A idmanı yiyerek geliyor ki zaten doğasında Dinamik, Güçlü ve Hızlı bir Orta Saha oyuncusu. Geçen sene derbilerde oynadığı oyun ortada. Torreira banko olur Berkan ise Demirbay, Ndombele ile rekabete girer. Evine Hosgeldin BerKante
InCollage_20240109_013459398.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetersiz bir oyuncuyu geri çağırarak Şampiyonluk yarışını heyecanlandıran yönetimi kutluyorum

cok dogru hamle. saflari saglam tutmamiz gerekiyor. ne genoa'ya, ne berkan'a, ne bize faydasi oldu bu kiranin. bitmesi yerinde.
Kalmasını çok istemiştim şu an 8 numaraya gerek kalmadı Torreira-Berkan yapıp Torreira'yı 6'da Berkan'ı ön alan presinde dahi kullanırız geç olsun güç olmasın kazanılacak 3 tane kupa ve Avrupa var.

Kalmasını çok istemiştim şu an 8 numaraya gerek kalmadı Torreira-Berkan yapıp Torreira'yı 6'da Berkan'ı ön alan presinde dahi kullanırız geç olsun güç olmasın kazanılacak 3 tane kupa ve Avrupa var.
epey defansif özellikli orta sahamiz var simdi.
torreira-kaan-eyüp-berkan - tam 4 kisi
hoca ndombele yeter derse demirbay'la birlikte orta sahanin son hali budur diyebiliriz. is hocanin verecegi ndombele kararina bagli.

epey defansif özellikli orta sahamiz var simdi.
torreira-kaan-eyüp-berkan - tam 4 kisi
hoca ndombele yeter derse demirbay'la birlikte orta sahanin son hali budur diyebiliriz. is hocanin verecegi ndombele kararina bagli.
Bize şimdi 10 numara lazım 6-8 gerek yok iş bitti orayı çözmemiz gerekiyor.

Derbiler ve UEL maçlarında banko 11 oyuncusu olacak bencede.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftarın da şirazesi kaydı iyice fb taraftarına benzedi. Berkan bizde oynarken söylenenler ve katkı kırıntıları da ortadayken, şimdi genoada süre alamamış adama güzellemeler yapılıyor.

yuvana tekrar hoş geldin özcimbomlu berkan baba.

Genoa'da Kiralık İbaresi pek yakında kalkacak. Gideceği vakit kariyerinde başarı dilemiş idim, şimdi Parçalı ile başarı zamanı, tekrar hoş gelmiş. :hat:

Geri
Üst Alt