Berkanla keremle barışla şampiyon oluyoruz ya içimizdeki tete hayranları kuduruyor. Bu ne eziklik kardeşim ya

oynadığı sürede ileride yardımdaydı - DÜZGÜN PAS kullandı

aksine geride havalandırdığı toplarda sıkıntılar oldu.

yoksa bugün batırdı diyemem o pozisyonda - diri kaldı. ama BEK olmaz bana göre.

Kazım'dan iyi. Gerçi Kazım'dan kötü sol bekimiz oldu mu hiç sanmıyorum. Çamdal vardır herhalde anca

Hızlanması çok kötü olduğu için sürekli bek oynaması zor. Ama topu basit oynayan adamları takımda görmek hoşuma gidiyor. Kerem'in ayağına değen her top rakipte olduğundan 3. bölgede ayağına gelen her topu çok olumlu kullandı gibi geldi bana.

Gayet iyi oynadı İtalya yaramış aslanıma. Özellikle ortaları beni çok şaşırttı neredeyse hiç boş kullanmadı topları. Hatta şöyle topu ceza sahası yayından zımbalayabilen bir adamımız olsa 1-2 asist ile bile tamamlayabilirdi maçı.

Çok iyiydi ama düzenli şekilde bekte oynayabileceğini hiç sanmıyorum

Beklediğimden iyi çıktı ve çok sırıtmadı sol bekte

Elinden geldiğince ileriye de destek vermeye çalıştı

Esasında daha fazlasını da yapabilirdi

ama maalesef kanadında şuursuz bir şahıs full top kaybı ile oynadığı için

fazla çıkamıyor çocuk ileriye

ama çıktığı zaman sakin ve net paslarla oynadı

kısaca beğendim

Böyle devam aslanım

kusursuz oynadi, calimlari, paslari, cok iyi gollük ortalari,.. daha ne olsun.
bu transfer göreceksiniz, sampiyonluk sebebi olacak!
tam bir asker!

Tahminimden iyiydi ama bek pozisyonu için bazı handikapları var, birkaç maç idare etmek dışında bek rotasyonunda saymak hata olur. Son 2-3 maça kadar desteklediğim Demirbay' ın istikrarsızlığını çekmektense Torreira' nın partneri olarak Kaan' la rotasyona sokulması daha iyi olur; maksadım, takımdaki tek iyi pasör olan Torreira' yı bir tık önde kullanmak...

Geri
Üst Alt