Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi Berkan ağzınıza sakız olmuş bu maç gayet de iyi oynadı ilk maçı olmasına rağmen. Antep'in yetersizliği de diyebilirsiniz o ayrı ama kötü oynadi demek tamamen ezbere konusmaktır.
Hızlanması çok kötü olduğu için sürekli bek oynaması zor. Ama topu basit oynayan adamları takımda görmek hoşuma gidiyor. Kerem'in ayağına değen her top rakipte olduğundan 3. bölgede ayağına gelen her topu çok olumlu kullandı gibi geldi bana.
Gayet iyi oynadı İtalya yaramış aslanıma. Özellikle ortaları beni çok şaşırttı neredeyse hiç boş kullanmadı topları. Hatta şöyle topu ceza sahası yayından zımbalayabilen bir adamımız olsa 1-2 asist ile bile tamamlayabilirdi maçı.
Tahminimden iyiydi ama bek pozisyonu için bazı handikapları var, birkaç maç idare etmek dışında bek rotasyonunda saymak hata olur. Son 2-3 maça kadar desteklediğim Demirbay' ın istikrarsızlığını çekmektense Torreira' nın partneri olarak Kaan' la rotasyona sokulması daha iyi olur; maksadım, takımdaki tek iyi pasör olan Torreira' yı bir tık önde kullanmak...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.